Ga naar hoofdinhoud
Powerful warrior: Nathalie Naegels

— HOT warrior

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Een winnaar is een dromer die niet opgeeft.

Nathalie Naegels

Senior Talent Consultant

What it takes to be a warrior.

Ik ben Nathalie, ik ben recruiter bij HR Talents. Als recruiter is het de bedoeling dat wij zowel salesgericht als mensgericht te werk gaan. Ik ga voor het recruiten van de juiste kandidaten voor onze klanten. Ik maak deel uit van de HOT familie sinds 2 jaar en 7 maanden (2020). 

Wat vind je het leukste aan je job?

Mensen ontmoeten! Dit kunnen zowel klanten zijn als kandidaten. Antwoorden op al hun vragen en zo goed mogelijk proberen te voldoen aan hun noden zijn de leukere taken van deze job.

Jouw job in 1 zin?

De juiste mensen op de juiste plaats zetten.

Hoe ben je bij House of Talents terechtgekomen?

Via een spontane sollicitatie. Ik stuurde een mail met al mijn voorkeuren en wist vooral wat ik niet meer wou, maar ik wist nog niet wat ik wel wilde doen. Ik heb dus contact opgenomen om te zeggen: "Voila, ik zoek een nieuwe job" en  ik werd uitgenodigd. 

Wat is jouw favoriete pauze?

Bellen naar mensen van wie ik hou, zoals mijn leuke collega's. Ik zit ook nooit stil dus een werkpauze ken ik eigenlijk niet. Als ik een pauze neem, bel ik dus vaak naar mijn collega's om te vragen wat er nog moet gebeuren of om zaken met elkaar te delen over bepaalde topics.

Wat is jouw levensmotto?

Een winnaar is een dromer die nooit opgeeft. Iedereen noemt me altijd een pitbull wanneer ik bijvoorbeeld een moeilijke vacature in handen neem. Omdat ik mij dan als een hond erin vastbijt, nooit zal opgeven en het ook niet meer loslaat.

Welke HOT waarde sluit het best bij jou aan?  

Ik zou zeggen Attitude, Non-Stop en natuurlijk Top Results! Resultaat is toch steeds heel belangrijk bij House of Talents.

Wat is jouw guilty pleasure?

Een lekkere Baileys drinken.

Wat is de grootste uitdaging voor 2022?

Ik ben zeer fier op mijn collega's want we hebben al goeie cijfers gehaald in 2022. We moeten zeker een partner blijven voor onze huidige klanten, maar ook een partner worden voor nieuwe, zoekende klanten. Dit laatste is niet zo gemakkelijk in deze markt, zeker met de prijzenoorlog en de eeuwige zoektocht naar talent. 

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT warrior?

Ik ben gestart tijdens de lockdown, dus alles ging een tijdje achteruit in plaats van vooruit voor enkele maanden. En ik ben natuurlijk iemand die iets vastneemt, iemand voorstelt en daar asap reactie op wil. Ik verwacht antwoord en hier heb ik geleerd dat ik ook soms wat geduld moet hebben. 

Let's meet!

Ben jij net zoals Nathalie, een winnaar die de juiste mensen wilt linken met elkaar? Is jouw dag ook goed als jij voor een 'match' kan zorgen? Heb jij een gedreven attitude? Dan ben jij dé persoon die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.

Solliciteer nu!


Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530