Ga naar hoofdinhoud
Social warrior: Annemijn Van Hoof

— HOT warrior

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Love the little things in life.

Annemijn Van Hoof

HR Business Partner

What it takes to be a warrior.

Ik ben Annemijn en werk nu bijna 3 jaar als HR Business Partner voor House of Talents. Ik ben verantwoordelijk voor het kantoor in Kortrijk en zorg daar voor de invullingen van interne vacatures, maar ook voor de onboarding van de medewerkers, opleidingen en coaching en daarnaast ben ik ook de vertrouwenspersoon gedurende het volledige carrièrepad van iemand binnen ons bedrijf. 

Hoe ben je bij House of Talents terechtgekomen?

Onze HR Director bij HOT, Valentine, kende ik nog van bij mijn vorige werkgever. Zij had mij eigenlijk een LinkedIn-berichtje gestuurd met de melding dat zij versterking zocht voor haar team in Kortrijk. Ze zag zeer goed de link tussen wat ik al gedaan had en de verbreding die ik hier eventueel kon krijgen op HR. Van bij het begin was er een zeer goed contact en na één of twee gesprekken met Valentine, nam ik heel snel de beslissing.  Ik volgde mijn buikgevoel, waagde de sprong en ik heb nog geen seconde spijt gehad!

Wat is jouw favoriete pauze?

Sowieso de babbeltjes met de collega’s in de gang. Ik ga wel snel eens om water of een tas koffie en ben dan altijd blij als ik eens mijn hoofd ergens kan binnensteken en een babbeltje kan slaan. Dus een koffietje, maar ook tegen een chocolaatje zeg ik zeker geen neen.

Wat is jouw levensmotto?

Ik heb veel levensmotto’s maar de leuze die ook op mijn LinkedIn-pagina staat is “Love the little things in life”. Dat is wel iets dat mij enorm typeert. Proberen te genieten van de kleine dingen, relativeren, blij zijn met wat je hebt,... die zaken. 

Welke HOT waarde sluit het best bij jou aan?  

Ik denk dan vooral team play. Ik ben ook zeer resultaatgericht maar ik vind het team toch nog altijd het belangrijkste. Samen met je collega’s ergens naar een doel toewerken en die successen ook samen vieren, ik vind dat dat het meeste voldoening geeft.

Wat is de grootste uitdaging voor 2022?

Op professioneel vlak, hebben we nog veel ambities bij House of Talents. We willen nog enorm groeien, uitbreiden en dat wil natuurlijk ook zeggen veel nieuwe collega’s aanwerven dus ik denk dat dit al een grote uitdaging zal zijn. Maar er ook voor zorgen dat alle mensen die we al in huis hebben zich verder kunnen ontwikkelen in het nieuwe jaar. 

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Mijn mooiste moment… er zijn er natuurlijk veel. Ik moet zeggen, mijn winst op het padeltoernooi tussen de collega's vorige week vond ik een mooi moment. Maar ik denk vooral alle momenten waarop een collega appreciatie toont en echt zegt “dank u” en “je hebt me echt wel geholpen” dat zijn vooral de momenten waar ik heel veel energie uithaal.

Wat is jouw guilty pleasure?

Ik denk toch wel een Merci-chocolaatje of een Ferrero Rocher. Dat kan er altijd wel in.

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT warrior?

Ik heb geleerd dat wanneer je echt vanuit je talenten kan werken, je je gewoon super happy voelt in je job en dat heb ik zelf en dat zie ik ook terug in alle collega’s.

Let's meet!

Ben jij net zoals Annemijn, een échte 'people person'? Haal jij werkgeluk uit appreciatie van collega's? Werk je graag samen in teamverband? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.


Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530