Ga naar hoofdinhoud
Over ons

Over ons

Bij House of Talents werken we hard, staan we altijd klaar voor onze klanten, maar net zo goed houden we van fun. De afgelopen jaren zijn we stevig gegroeid en onze ambities zijn nog niet gestild. Hier lees je meer over ons en wat we voor jou kunnen betekenen.

 

                      

 

OVER ONS HOT DNA

Work hard? Have fun!

Ons DNA? Uitzonderlijk! Bij HoT zijn we fier, smijten we ons elke dag en ja, er is een hoekje af. We gaan geen uitdaging uit de weg, redden in onze vrije tijd de wereld, maar zijn dagdagelijks in de weer met het invullen van vacatures. Nieuwe medewerkers ervaren het welkom als een warm dekentje. Een cocon waar je je thuis voelt en kunt ontwikkelen. Hier krijg je kansen, kun je leren en groeien, als je maar initiatief neemt. Hier kun je jezelf zijn zolang je maar in teamwerk gelooft. Je gaat voor resultaat en daarbij ondersteunen we je ten volle.

 

 

 

STEVE ROUSSEAU

De groeimotor

Dynamiek en charisma in één persoon. Als eigenaar staat Steve in de frontlinie, gecoverd door de gekende investeringsgroep Baltisse. De voorbije jaren groeide House of Talents als kool, maar wel doordacht en berekend. Steve staat voor een vlakke structuur, werkplezier, transparantie en duidelijkheid. Laat die doekjes om er rond te winden maar achterwege. Bij House of Talents zoek je tevergeefs naar een ivoren toren. Je vindt er wel mini-ondernemers die het bedrijf verder stuwen.

 

 

 

FLEXIBELE WERKPLEK

Een fijne stek om te werken

Yep, we hebben moderne en lichte kantoren, maar ook thuis of vanop afstand kun je uit de voeten. Wij omringen ons met alle tools die nodig zijn om te presteren. Samen brainstormen met de collega’s, een potje tafelvoetbal of lunchen: geweldig. Maar ook via video-meetings blijf je aangesloten. Wij zetten voluit in op het nieuwe werken.

 

 

 

divisies

10 talents, een heleboel expertise

House of Talents biedt 10 gespecialiseerde divisies die jou ondersteunen op het vlak van gekwalificeerde medewerkers in knelpuntberoepen, of je aan de geknipte job helpen.

medewerkers

Elke dag in de weer voor meer

Talenten die elke dag het beste van zichzelf geven om onze klanten te ondersteunen. Toppers die hard werken en fun uitstralen. Een plezier om mee te werken, want talent voelt zich hier thuis.

Een jaar om te koesteren

Het geboortejaar van House of Talents. Een geweldig groeiverhaal dat nog lang niet afgelopen is. Wij zijn klaar voor de toekomst!

   


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                             

Contacteer ons

Meer weten over ons? Op zoek naar een passende vacature of misschien wel op zoek naar net dat raspaardje dat in jouw onderneming het verschil maakt? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug. Wij staan klaar voor jou!

Neem contact op