Ga naar hoofdinhoud

When engineering meets talent

Ben je op zoek naar een technische specialist, bedreven in CAD, project support of 3D scanning? Of ben je een vakbekwame ingenieur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?
In dat geval zit je goed bij ons!

Contacteer ons

Voor jouw engineeringsproject de passende ENGI'neer

Van ontwerp tot projectmanagement in een waaier aan sectoren, dat is waar we bij ENGI TALENTS voor staan. Als gedreven business partner zijn we gespecialiseerd in CAD Consultancy en Project consultancy, specialisaties waarin sinds 1995 meer dan 300 projectingenieurs dagelijks het beste van zichzelf geven.

WAAROM VOOR ENGI TALENTS KIEZEN?

Wel, daar kunnen we een heel aantal redenen voor opsommen, de belangrijkste 5 lichten we er hier even uit:

  • Onze ENGI’neers zijn geen ‘gewone’ ingenieurs, maar gedreven en resultaatgerichte professionals met heel wat ervaring. Zo geniet je van een onmiddellijke meerwaarde en rendement.
  • We zijn dé referentie in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Kwaliteit, flexibiliteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn bij ons dan ook belangrijke kernwaarden.
  • 25 jaar ervaring, kennis expertise en kunde, daardoor kunnen we je de beste ondersteuning aanbieden. Onze ENGI’neers tillen elk project naar een hoger niveau.
  • We dragen kennisdeling hoog in het vaandel. We organiseren webinars, seminars en hebben zelfs een kennisplatform voor eigen medewerkers. Zo zijn onze ENGI’neers steeds helemaal up-to-date
  • Met een pool van meer dan 300 gedreven ENGI'neers kunnen we ook jouw onderneming ondersteunen. Zo voorzien we je steeds van de geknipte specialist, wanneer je er behoefte aan hebt.
+32 51 261 881 Spontaan solliciteren