Ga naar hoofdinhoud

Ik ben een talent

Jij bulkt van het talent?
Geweldig, dan hebben wij of onze klanten vast een plaatsje voor jou. Bekijk onze niches, vacatures en welke troeven we hebben om jou aan de job van je leven te helpen.

10 niches

We investeren in talent, zorgen voor coaching, begeleiding en geven je de nodige afwisseling, werkplezier en carrièrekansen. Vast, freelance, korte of lange duur? Wij stippelen samen jouw pad uit en beschikken over een waaier aan topklanten waar jij je talenten kunt benutten.
Zo maak je mee het verschil!

WAAROM KIEZEN VOOR HOT?

Omdat je hier werkelijk het verschil kunt maken

Als ambitieuze en snelgroeiende onderneming zijn we steeds op zoek naar talent om ons te versterken. Als kersverse krijger kom je terecht in een dynamisch team aan gemotiveerde collega’s, die prat gaan op hun no-nonsense mentaliteit en dagelijks de mouwen opstropen om hun collega’s van de andere divisies te ondersteunen. Teamspirit staat daarbij centraal en een flinke dosis fun is nooit veraf.

Versterk ons dream team

Wij investeren in jou! Een stevig onboarding-programma zet je meteen op weg, waardoor je een kickstart neemt. De eerste dag is voor iedereen hetzelfde. Met een warm onthaal en een introductie in de organisatie door de HR-manager en Field coaches, trap je je carrière bij ons af.

Wij zetten in op talent

Ontwikkel je tot een raspaardje!
Bij HOT is talent development geen loos begrip. Meer nog, we hebben er een heel traject voor uitgetekend, van pre-boarding tot boost your succes!


HET TRAJECT

 

PRE-BOARDING

On-boarding? Allemaal leuk, maar wij beginnen al eerder met je een goed gevoel te geven. Ook tijdens het sollicitatieproces ervaar je onze warmte, bereikbaarheid en transparantie.

 

 

 

ON-BOARDING

Welkom aan boord! Gordel vast en twee weken gaan. Wij zorgen voor begeleiding, training, advies en ondersteuning. Starten doe je met een onthaaldag en vanaf dag 1 voel je dat alles netjes geregeld is.

 

 

 

VERDERE BEGELEIDING

Reken maar dat je de eerste 3 maanden stevig begeleid wordt. Dit zowel on the field als op kantoor. Na een 3-tal maanden laten we je los, maar zeker niet aan je lot over.

 

 

 

SET 4 SUCCES

Het eerste 1,5 jaar bieden we je een waaier aan trainingen en workshops aan, zo ontpop je je tot een rasechte professional. Dit kan nog aangevuld worden met field coaching wanneer je daar nood aan hebt.

 

 

 

BOOST YOUR SUCCES

Jouw carrière helpen ontwikkelen, daar streven we naar. Een development center, workshops, opleiding en zelfs een heuse business club. Bij HoT geef je je loopbaan vorm.

 

 

Interesse gewekt?

Contacteer ons