Ga naar hoofdinhoud
Versterking nodig?

Versterking nodig?

Jouw one-stop-shop HR-partner


Bij House of Talents hebben we een pool aan talenten en professionals in maar liefst 10 verschillende niches. Ongetwijfeld maken onze talenten ook voor jou mee het verschil.

Contacteer ons

WAAROM KIEZEN VOOR HOT?

Onze divisies beschikken stuk voor stuk over experten in hun vakgebied, bulken van de kennis en hebben hun voelsprieten in de markt. Talent aantrekken zit in ons DNA en daar kan je als werkgever van genieten. Wij zorgen immers voor instapklare toppers die onmiddellijk renderen. Korte- of lange termijn, interim of vast? Je zegt het maar, we bekijken graag de mogelijkheden.

Een waaier aan talent, onmiddellijk beschikbaar

Klant bij HOT? Reken maar op een snelle toegang tot een brede waaier aan zorgvuldig gescreende kandidaten met ervaring en pit. We beschikken over een uitgebreide database aan topprofielen die actief op zoek zijn naar een nieuwe job. Onze ervaren consultants helpen je snel aan de ideale match!

Een gedreven team dat alles uit de kast voor je haalt

Onze consultants zijn goud waard, dat merk je al snel. Stuk voor stuk beschikken ze over het HOT DNA. Proactief gaan we voor je aan de slag, we denken met je mee, we kijken niet op een extra inspanning en zijn pas helemaal tevreden als de invulling er is en je de meerwaarde ervaart. En dat niet één keer, maar elke keer als je nood hebt aan bijkomend talent.

Een vaste consultant die je door en door begrijpt

Eén contactpersoon die je bedrijf doorgrondt en al jouw vacatures van A tot Z opvolgt? Geregeld! Van intake tot opvolging tot na de plaatsing, een dedicated consultant staat aan je zijde, is beschikbaar voor al je vragen en vormt het perfecte klankbord. Onze professionals denken mee en zijn een plezier om mee te werken!

divisies

10 bedrijven, 1 gemeenschappelijke visie

Als onderneming heb je meerdere gespecialiseerde profielen nodig. Ingenieurs om de zaken uit te dokteren, een technische sales die van aanpakken weet en/of een HR-manager die het personeelsbeleid van jouw groeiend bedrijf in goede banen leidt. Wel, al deze talenten vind je bij House of Talent. Met maar liefst 10 talents ontzorgen we jou volledig op het vlak van medewerkers.

Onze divisies beschikken stuk voor stuk over experten in hun vakgebied, bulken van de kennis en hebben hun voelsprieten in de markt. Talent aantrekken zit in ons DNA en daar kan jij als werkgever van genieten.

Valentine Gerard

HR Director

Interesse in een samenwerking?

Wij zorgen voor instapklare toppers die onmiddellijk renderen. Korte- of lange termijn, interim of vast?
Je zegt het maar, we bekijken graag de mogelijkheden.

Contacteer ons