Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Onze sector is continu in beweging. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwigheden. We delen de laatste inzichten, aangevuld met onze eigen ervaringen.

We schrijven over:

Entertaining warrior: Thierry Delepierre

— HOT warrior

Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters
Staffing 100 Europe 2022
Cheerful warrior: Aline Vandermeeren
House of Talents versterkt marktleiderspositie in HR gezondheidssector door overname Human Supports Medical
Powerful warrior: Nathalie Naegels

— HOT warrior

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

HOT Back to work Drink 30/08

— HOT Events

HOT Back to work Drink 30/08

Tijdens onze Summer Drink in ons nieuw gebouw waar wij volgend jaar zullen intrekken, waren de HOT Warriors rijkelijk aanwezig. Via een virtuele rondleiding aan de hand van een QR-code konden de medewerkers al een glimp opvangen van het nieuw kantoor en het zag er alvast HOT uit! Herbeleef samen met ons de sfeer van onze Summer Drink 2022 en het nieuw kantoor!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

— HOT warrior

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

— HOT warrior

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Refer a friend: New York

— HOT Events

Refer a friend: New York

Bij House of Talents zijn we dag in dag uit op zoek naar talent die de nodige portie HOT DNA bevat! House of Talents stelt momenteel 2500 mensen tewerk en groeit nog stevig verder. Hiervoor lanceren we jaarlijks een “Refer a Friend” actie waarbij de werknemers in hun eigen netwerk duiken om mensen aan te brengen! Peggy Buys won in 2021 de prijs voor de refer a friend actie na het aanbrengen van nieuwe collega’s uit haar eigen netwerk! Zij won daarmee een citytrip naar New York en ze nodigde haar collega Sophie Steels uit om samen met haar van de prijs te genieten!

+32 56 239 530