Ga naar hoofdinhoud

The Recruiter Academy

Onze Future Recruiters aan The Recruiter Academy ervaren een leerrijke opleiding, met én door HR-professionals! Benieuwd wie ze zijn en wat hen drijft om talent te detecteren én in beweging te brengen voor deze ” War for Talent”? Wij laten onze Future Recruiters graag aan het woord.

We schrijven over:

— The Recruiter Academy

Daar gaan ze...

En zoveel schoonheid dat is ongezien. Of zoiets. De originele lyrics zijn nét iets anders maar het geeft weer hoe ik mij nu voel. Trots en vol vertrouwen voor hun toekomst. De TRA-ers zijn aan hun laatste dagen stage bezig. Vanaf maandag stromen ze in binnen hun bedrijf. Fier dat ze de eindstreep cum laude gehaald hebben.

— The Recruiter Academy

Harder, faster, stronger!

Shame on me. 2 jaar heb ik mij voorgenomen om niet-meer-op-dezelfde-manier-te-werken-als-voordien. Vertragen, betere work-life balance Ilse, dát had ik mij nochtans ten stelligste voorgenomen. Maar toen de barometer op geel sprong deze week ontplofte alles. Letterlijk.

— The Recruiter Academy

Let's meet Kimberley!

Ik ben Kimberley, 25 jaar en woon in Ninove. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden en familie. Voor mij is dit vaak een pure vorm van ontspanning, wat uiteraard niet onbelangrijk is. Daarnaast haal ik energie uit het maken van lange wandelingen: zodra het goed weer is, trek ik mijn wandelschoenen aan om bosrijke omgevingen te ontdekken. Een korte wandeling tijdens de middagpauze is dan ook het ideale pauzemoment om er nadien terug met een fris hoofd tegenaan te gaan!

— The Recruiter Academy

Your career, our mission!

The Recruiter Academy dompelt onze Future Recruiters onder in de wereld van HR. Benieuwd naar wie ze zijn, waarom ze voor deze opleiding kozen en wat hen drijft in deze "War for Talent"? Onze Future Recruiters leggen het graag zelf uit.

— The Recruiter Academy

Fun Fact: Marissa Desaever

Marissa, een recruiter met ballen! Marissa is gepassioneerd door basketbal en haalt een kick uit het behalen van overwinningen. Het is elke keer opnieuw een uitdaging om mezelf te overtreffen en er voldoening uit te halen. Benieuwd naar de basketvrouw achter deze recruiter?

— The Recruiter Academy

Let's meet Deborah!

Ik ben Deborah, 33 jaar en woonachtig te Asse. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn dochtertje June. Spelen doet ze het liefst, met haar kan ik mij uren vermaken. Graag laat ik mij omringen door vrienden en familie. Hun aanwezigheid en de gezellige momenten samen bezorgen mij veel plezier. And last but not least is reizen ook één van mijn favoriete bezigheden.

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren