Ga naar hoofdinhoud
Let's meet Deborah!

— The Recruiter Academy

Let's meet Deborah!

Ik ben Deborah, 33 jaar oud en woonachtig te Asse. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn dochtertje June. Spelen doet ze het liefst, met haar kan ik mij uren vermaken. Graag laat ik mij omringen door vrienden en familie. Hun aanwezigheid en de gezellige momenten samen bezorgen mij veel plezier. And last but not least, is reizen ook één van mijn favoriete bezigheden.

Wat was jouw job voor je startte bij The Recruiter Academy en wat motiveerde je om te kiezen voor deze opleiding?

Vóór mijn opstart bij The Recruiter Academy was ik aan de slag bij Brussels Airlines, waar ik verschillende functies uitvoerde. De functie als stewardess en ticketing officer zullen me altijd bijblijven. Als stewardess heb ik veel kunnen reizen, tal van mooie bestemmingen bezocht en heel veel plezier beleefd! In mijn rol als ticketing officer heb ik mijn commerciële vaardigheden mogen inzetten alsook mijn mensenkennis.

Wat heeft je bij The Recruiter Academy gebracht?

Op aanbeveling van een aantal kennissen en vrienden in de HR-wereld werd ik warm gemaakt om het profiel van recruiter in te vullen. Hun verhalen en werkervaring hebben mij altijd geboeid. Het motiveerde me nog meer om deel uit te maken van een fantastische groep. Tijdens de corona-periode had ik veel stof tot nadenken. Na mijn besluit was ik volledig overtuigd van mijn keuze. Ik kreeg de opportuniteit om deel uit te maken van The Recruiter Academy en heb deze kans meteen gegrepen. Beste keuze ooit!

Hoe heb je jouw eerste weken ervaren?

Intensief! Je krijgt enorm veel informatie te verwerken. Het is een uitdaging, maar wel SUPER leuk om te doen. De opleiding is heel divers en je blijft dus geprikkeld van het begin tot het einde.

Hoe kijk jij naar de toekomst?

Mijn enige doel nu is om een krak te worden in mijn vak! Daarna wil ik strijden om door te groeien en het verschil te maken in de fascinerende wereld van rekrutering.


Daar gaan ze...

En zoveel schoonheid dat is ongezien. Of zoiets. De originele lyrics zijn nét iets anders maar het geeft weer hoe ik mij nu voel. Trots en vol vertrouwen voor hun toekomst. De TRA-ers zijn aan hun laatste dagen stage bezig. Vanaf maandag stromen ze in binnen hun bedrijf. Fier dat ze de eindstreep cum laude gehaald hebben.

Harder, faster, stronger!

Shame on me. 2 jaar heb ik mij voorgenomen om niet-meer-op-dezelfde-manier-te-werken-als-voordien. Vertragen, betere work-life balance Ilse, dát had ik mij nochtans ten stelligste voorgenomen. Maar toen de barometer op geel sprong deze week ontplofte alles. Letterlijk.

Et c'est parti...

Wat was me dat afgelopen weekend. Nieuwjaar in februari. Bevrijdingsdag. On-ge-loof-lijk. Het moet volgens mij gevoeld hebben zoals in 1945. Letterlijk. The gates are open. Dat is duidelijk.

Vanavond niet schat

De federale regering heeft zijn ei gelegd. De arbeidsdeal is een feit. Een fulltime job in 4 dagen, meer opleidingskansen én het recht om offline te zijn. Enkel vanaf 20 medewerkers wel te verstaan.

Opleiden is het nieuwe rekruteren

Dixit Steve Rousseau, CEO van House of Talents. “Door de schaarste op de arbeidsmarkt wordt intern opleiden meer dan ooit het nieuwe rekruteren, daar ben ik rotsvast van overtuigd”. En zo geschiedde.

Let's meet Kimberley!

Ik ben Kimberley, 25 jaar en woon in Ninove. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden en familie. Voor mij is dit vaak een pure vorm van ontspanning, wat uiteraard niet onbelangrijk is. Daarnaast haal ik energie uit het maken van lange wandelingen: zodra het goed weer is, trek ik mijn wandelschoenen aan om bosrijke omgevingen te ontdekken. Een korte wandeling tijdens de middagpauze is dan ook het ideale pauzemoment om er nadien terug met een fris hoofd tegenaan te gaan!

Your career, our mission!

The Recruiter Academy dompelt onze Future Recruiters onder in de wereld van HR. Benieuwd naar wie ze zijn, waarom ze voor deze opleiding kozen en wat hen drijft in deze "War for Talent"? Onze Future Recruiters leggen het graag zelf uit.

Fun Fact: Marissa Desaever

Marissa, een recruiter met ballen! Marissa is gepassioneerd door basketbal en haalt een kick uit het behalen van overwinningen. Het is elke keer opnieuw een uitdaging om mezelf te overtreffen en er voldoening uit te halen. Benieuwd naar de basketvrouw achter deze recruiter?

+32 56 239 530