Ga naar hoofdinhoud
Daar gaan ze...

— The Recruiter Academy

Daar gaan ze...

En zoveel schoonheid dat is ongezien. Of zoiets. De originele lyrics zijn nét iets anders maar het geeft weer hoe ik mij nu voel. Trots en vol vertrouwen voor hun toekomst. De TRA-ers zijn aan hun laatste dagen stage bezig. Vanaf maandag stromen ze in binnen hun bedrijf. Fier dat ze de eindstreep cum laude gehaald hebben.

Ook deze 2e editie was er eentje om u tegen te zeggen. Vol goesting begint iedereen altijd aan zo een traject. Spannend. Wat zal het geven? Zijn er voldoende deelnemers? Hebben ze wel het juiste profiel? Gaan ze dat wel kunnen of beter nog, stel dat ze het toch niet graag doen. Wat dan?

Expectations versus reality. Het zit niet altijd op dezelfde lijn. Maar net dát is zo mooi om zien. Een lach, een traan, de eerste successen. Heerlijk is het om mensen te zien groeien en met de dag enthousiaster te zien worden. Ze worden gescreend op skills, attitude, HOT DNA, drive en doorzettingsvermogen. En toch weet je nooit met hoeveel je finaal zal eindigen. Af en toe valt er iemand af, jammer, maar diegenen die de eindstreep halen zijn toppers. Een nieuwe lading  jong geweld, ready to attack. Great things never came from comfort zones. En dat hebben we de afgelopen weken geweten!

En ik? Ik heb de afgelopen 2 weken genoten van de rust voor mind en body. Vanaf oktober lanceren we TRA III, een groep verse rekruten die ik terug met veel plezier zal inlijven in de wondere wereld van rekrutering. Het concept wordt populairder. Opleiden is het nieuwe rekruteren. Iederéén springt vandaag op de boot.  If you can dream it, you can do it. En dat is waar we bij House of Talents al jaren voor staan. Think-dream-love-do.

Warme groet,

Ilse De Schrijver - Project Manager

Meer weten over The Recruiter Academy?

 


Harder, faster, stronger!

Shame on me. 2 jaar heb ik mij voorgenomen om niet-meer-op-dezelfde-manier-te-werken-als-voordien. Vertragen, betere work-life balance Ilse, dát had ik mij nochtans ten stelligste voorgenomen. Maar toen de barometer op geel sprong deze week ontplofte alles. Letterlijk.

Et c'est parti...

Wat was me dat afgelopen weekend. Nieuwjaar in februari. Bevrijdingsdag. On-ge-loof-lijk. Het moet volgens mij gevoeld hebben zoals in 1945. Letterlijk. The gates are open. Dat is duidelijk.

Vanavond niet schat

De federale regering heeft zijn ei gelegd. De arbeidsdeal is een feit. Een fulltime job in 4 dagen, meer opleidingskansen én het recht om offline te zijn. Enkel vanaf 20 medewerkers wel te verstaan.

Opleiden is het nieuwe rekruteren

Dixit Steve Rousseau, CEO van House of Talents. “Door de schaarste op de arbeidsmarkt wordt intern opleiden meer dan ooit het nieuwe rekruteren, daar ben ik rotsvast van overtuigd”. En zo geschiedde.

Let's meet Kimberley!

Ik ben Kimberley, 25 jaar en woon in Ninove. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden en familie. Voor mij is dit vaak een pure vorm van ontspanning, wat uiteraard niet onbelangrijk is. Daarnaast haal ik energie uit het maken van lange wandelingen: zodra het goed weer is, trek ik mijn wandelschoenen aan om bosrijke omgevingen te ontdekken. Een korte wandeling tijdens de middagpauze is dan ook het ideale pauzemoment om er nadien terug met een fris hoofd tegenaan te gaan!

Your career, our mission!

The Recruiter Academy dompelt onze Future Recruiters onder in de wereld van HR. Benieuwd naar wie ze zijn, waarom ze voor deze opleiding kozen en wat hen drijft in deze "War for Talent"? Onze Future Recruiters leggen het graag zelf uit.

Fun Fact: Marissa Desaever

Marissa, een recruiter met ballen! Marissa is gepassioneerd door basketbal en haalt een kick uit het behalen van overwinningen. Het is elke keer opnieuw een uitdaging om mezelf te overtreffen en er voldoening uit te halen. Benieuwd naar de basketvrouw achter deze recruiter?

Let's meet Deborah!

Ik ben Deborah, 33 jaar en woonachtig te Asse. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn dochtertje June. Spelen doet ze het liefst, met haar kan ik mij uren vermaken. Graag laat ik mij omringen door vrienden en familie. Hun aanwezigheid en de gezellige momenten samen bezorgen mij veel plezier. And last but not least is reizen ook één van mijn favoriete bezigheden.

+32 56 239 530