Ga naar hoofdinhoud
Let's meet Kimberley!

— The Recruiter Academy

Let's meet Kimberley!

Ik ben Kimberley, 25 jaar en woon in Ninove. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden en familie. Voor mij is dit vaak een pure vorm van ontspanning, wat uiteraard niet onbelangrijk is. Daarnaast haal ik energie uit het maken van lange wandelingen: zodra het goed weer is, trek ik mijn wandelschoenen aan om bosrijke omgevingen te ontdekken. Een korte wandeling tijdens de middagpauze is dan ook het ideale pauzemoment om er nadien terug met een fris hoofd tegenaan te gaan!

Welke studies heb je gedaan en wat motiveerde je om te kiezen voor The Recruiter Academy?

Na het secundair onderwijs vatte ik de opleiding ‘psychologie’ aan met het idee om later klinisch psycholoog te worden. Finaal heb ik gekozen voor de afstudeerrichting ‘bedrijfspsychologie’. Na het behalen van mijn diploma koos ik er bewust voor om nog verder te studeren. Aangezien ik wel affiniteit heb met de zorgsector koos ik voor de master “management en beleid van de gezondheidszorg”, waarbij ik heel wat geleerd heb over het reilen en zeilen van deze sector. Ik heb dus twee masterdiploma’s behaald en daar ben ik fier op.

Wat bracht je bij The Recruiter Academy?

Tijdens mijn zoektocht op LinkedIn kreeg ik de vacature voor The Recruiter Academy te zien, die me prikkelde. De opleidingsperiode binnen TRA sprak mij enorm aan en dat is uiteindelijk ook de reden waarom ik solliciteerde. Aan de universiteit heb ik namelijk heel wat theorie verslonden, maar de praktijk blijkt toch altijd mijlenver van deze theorie te staan. Tijdens de eerste weken van de opleiding leerden we om de theorie om te zetten in de praktijk.

De voorbije weken hebben mij echter geleerd dat mijn passie bij HR ligt maar in een andere rol. Ik heb de kans gekregen om tijdens dit traject stage te lopen op de dienst payroll. En wat een verademing! Stap per stap leer ik meer aspecten van de job kennen en I like it.

Hoe heb je de afgelopen 3 maanden ervaren binnen TRA?

We zijn op de eerste dag zeer fijn ontvangen geweest. We werden wegwijs gemaakt in het bedrijf en leerden elkaar elke dag beter kennen. Doorheen de voorbije weken konden we steeds op elkaar terugvallen en dat is een fijn gevoel. Het is een leertraject en elke dag is anders. Niet enkel jobinhoudelijk maar vooral ook jezelf beter leren kennen.

Hoe kijk je naar de toekomst?

Op dit moment kijk ik positief naar de toekomst, in die zin dat ik nu echt aan het ontdekken ben wat mij wel en niet ligt. Dit maakt het allemaal toch spannend. Daarnaast is House of Talents een zéér fijne werkomgeving waar je kansen krijgt om jezelf te ontplooien én open te bloeien.

Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar zijn om meer te genieten, zowel op privé als op professioneel vlak. De lat minder hoog leggen voor mezelf is ook iets waar ik zeker moet aan werken. Tenslotte zou ik graag nog verder groeien en bloeien in alles wat er nog op mijn pad komt!


Daar gaan ze...

En zoveel schoonheid dat is ongezien. Of zoiets. De originele lyrics zijn nét iets anders maar het geeft weer hoe ik mij nu voel. Trots en vol vertrouwen voor hun toekomst. De TRA-ers zijn aan hun laatste dagen stage bezig. Vanaf maandag stromen ze in binnen hun bedrijf. Fier dat ze de eindstreep cum laude gehaald hebben.

Harder, faster, stronger!

Shame on me. 2 jaar heb ik mij voorgenomen om niet-meer-op-dezelfde-manier-te-werken-als-voordien. Vertragen, betere work-life balance Ilse, dát had ik mij nochtans ten stelligste voorgenomen. Maar toen de barometer op geel sprong deze week ontplofte alles. Letterlijk.

Et c'est parti...

Wat was me dat afgelopen weekend. Nieuwjaar in februari. Bevrijdingsdag. On-ge-loof-lijk. Het moet volgens mij gevoeld hebben zoals in 1945. Letterlijk. The gates are open. Dat is duidelijk.

Vanavond niet schat

De federale regering heeft zijn ei gelegd. De arbeidsdeal is een feit. Een fulltime job in 4 dagen, meer opleidingskansen én het recht om offline te zijn. Enkel vanaf 20 medewerkers wel te verstaan.

Opleiden is het nieuwe rekruteren

Dixit Steve Rousseau, CEO van House of Talents. “Door de schaarste op de arbeidsmarkt wordt intern opleiden meer dan ooit het nieuwe rekruteren, daar ben ik rotsvast van overtuigd”. En zo geschiedde.

Your career, our mission!

The Recruiter Academy dompelt onze Future Recruiters onder in de wereld van HR. Benieuwd naar wie ze zijn, waarom ze voor deze opleiding kozen en wat hen drijft in deze "War for Talent"? Onze Future Recruiters leggen het graag zelf uit.

Fun Fact: Marissa Desaever

Marissa, een recruiter met ballen! Marissa is gepassioneerd door basketbal en haalt een kick uit het behalen van overwinningen. Het is elke keer opnieuw een uitdaging om mezelf te overtreffen en er voldoening uit te halen. Benieuwd naar de basketvrouw achter deze recruiter?

Let's meet Deborah!

Ik ben Deborah, 33 jaar en woonachtig te Asse. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn dochtertje June. Spelen doet ze het liefst, met haar kan ik mij uren vermaken. Graag laat ik mij omringen door vrienden en familie. Hun aanwezigheid en de gezellige momenten samen bezorgen mij veel plezier. And last but not least is reizen ook één van mijn favoriete bezigheden.

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren