Ga naar hoofdinhoud
5 redenen waarom je als freelancer bij House of Talents zou werken

— House of Talents

5 redenen waarom je als freelancer bij House of Talents zou werken

Het aantal freelancers op de arbeidsmarkt gaat de laatste jaren door het dak. Steeds meer bedrijven hebben een toenemende vraag naar tijdelijke projecten waar specialisatie en flexibiliteit centraal staan. Er is nood aan expertise en mensen, maar slechts voor een beperkte tijd. Een freelance statuut biedt hier voor velen de ideale oplossing!

Een oplossing waar we met House of Talents al vele jaren op inzetten Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, ICT Talents, Food Talents, Sales Talents, Science Talents, Engi Talents, Technical Talents, Quintessence & Human Supports Medical. We zijn dus niet zomaar een bedrijf, maar een groeiende community van ondernemende professionals. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen als freelancer?

1. Meegenieten van ons netwerk

Bij House of Talents vind je een groep gemotiveerde HR professionals terug die de ins en outs van de sector kennen en sinds 2008 een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd op de arbeidsmarkt. En laat dit nu net het grote voordeel zijn om als freelancer met House of Talents in zee te gaan. Een goed gevulde agenda waarbij de ene opdracht naadloos in de andere overloopt, blijft voor elke freelancer een uitdaging. Wij nemen deze zorg met veel plezier van jou over. Onze experten weten perfect wanneer opdrachten ten einde lopen bij de klant en gaan dan ook proactief op zoek naar een nieuwe uitdaging, volledig in functie van jouw wensen en noden.

2. Meegenieten van schaalvoordelen

We leggen onze werknemers graag in de watten! Naast de standaard voordelen van een werkgever, gaan we bij House of Talents nog een stap verder … We blijven groeien en door onze schaalvoordelen kunnen we interessante tarieven bekomen bij onze leveranciers. We laten jou als freelancer meegenieten van onze kortingen op gebied van brandstof, aankoop van wagens, GSM abonnementen etc. Een breed scala aan voordelen die je als individuele freelancer wellicht niet zou vinden. Daarbovenop krijg je opleidingen op maat, cadeaus die we met gelegenheden opsturen en organiseren we jaarlijks opnieuw fantastische evenementen!

3. Sales en marketing uitbesteden

Onze HR professionals kennen de sector, kennen de bedrijven en kennen jou als freelancer door en door. Ze weten welke tarieven marktconform en realistisch zijn en nemen de sales en marketing van jou over zodat jij volledig kan focussen op het project.

4. Met een gerust hart de stap zetten naar een freelance statuut

Ben je op vandaag aan de slag met een werknemerstatuut maar je overweegt om de stap te zetten naar een freelance statuut? Dan bieden we ook hier de nodige begeleiding en professioneel advies om jou te helpen slagen als freelancer. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van dit proces.

5. Financiële zekerheid

We bestaan met House of Talents reeds 15 jaar en zijn gaandeweg uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met meer dan 3000 werknemers en tal van klanten. We vinden het dan ook van groot belang om onze freelancers steeds op 15 dagen correct en tijdig te betalen, zodat je je ook op financieel vlak geen zorgen hoeft te maken.  

Kortom, als freelancer sta je er bij ons niet alleen voor. We staan klaar voor jou met een team van HR professionals, met een breed netwerk aan klanten om op terug te vallen, met opleidingen, events, schaalvoordelen, professioneel advies én begeleiding. House of Talents, een plek om thuis te komen voor elk talent!

Meet Emanuelle, Freelancer bij House of Talents!

Aan de slag bij House of Talents?

Ben je geïnteresseerd of wil je graag wat meer informatie? Contacteer ons met al je vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contacteer ons


15 jaar House of Talents: dit was The Hottest Show!

2008, een jaar dat de start van House of Talents kenmerkt, een succesverhaal waar al onze talenten, al onze warriors deel van uitmaken. 15 jaar waarin we keihard hebben geknokt om te staan waar we op vandaag staan. Van een glimlach van trotsheid tot een vlaag van stress … Op 22 april organiseerde onze CEO, Steve Rousseau, The Hottest Show met Niels Destadsbader als host om met z’n allen terug te blikken op dit fantastische verhaal en samen nieuwe herinneringen te maken voor de komende 15 jaar.

The Human Network neemt onderwijskundig dienstverlener EMC Performance over en wordt zo de grootste onderwijskundige dienstverlener van Nederland.

Utrecht – HR-organisatie The Human Network uit Utrecht, onderdeel van World of Talents, neemt per 6 maart 2023 onderwijskundige dienstverlener EMC Performance over. CEO Esther Scheffener: “TriamFloat is de marktleider in onderwijskundige dienstverlening en al sinds de oprichting onderdeel van The Human Network. Met de overname van EMC Performance worden we samen de grootste onderwijskundige dienstverlener van Nederland. Hiermee komt de droom om wereldberoemd in Nederland te worden steeds meer dichterbij.”

World of Talents neemt via zijn Nederlands dochterbedrijf The Human Network meerderheidsbelang in Nederlandse financiële dienstverlener Pragmatics

UTRECHT – PER 31 JANUARI 2023 VALT FINANCIËLE DIENSTVERLENER PRAGMATICS ONDER DE PARAPLU VAN DE INTERNATIONALE HR GROEP WORLD OF TALENTS (HOLDING BOVEN HOUSE OF TALENTS IN BELGIË EN THE HUMAN NETWORK IN NEDERLAND). CEO STEVE ROUSSEAU: “DEZE STAP SLUIT AAN BIJ ONZE AMBITIE OM EEN PAN-EUROPEES HR NETWERK TE ZIJN IN KNELPUNTBEROEPEN. WE VOEGEN HIERMEE NAMELIJK EEN COMPLEMENTAIRE TAK TOE MET CIRCA 150 HOOGOPGELEIDE FINANCIALS IN LIMBURG EN NOORD-BRABANT.”

Staffing 100 Europe 2022

Dit jaar is Steve vermeld in de staffing 100 Europe 2022.

House of Talents versterkt marktleiderspositie in HR gezondheidssector door overname Human Supports Medical

House of Talents, de Belgische tak van de internationale HR-groep World of Talents, heeft de HR-zorgspecialist Human Supports Medical overgenomen.

House of Talents versterkt marktpositie door overname van Special Force Services

Het bedrijf Special Force Services (SFS) werd recent overgenomen door de internationale HR-groep House of Talents.

Bedrijvencontactdagen

Op 27 & 28 april vonden de Bedrijvencontactdagen plaats. Een tweedaags netwerkevent waarbij we samenkomen met professionals om businessopportuniteiten te ontdekken en ondernemerschap te stimuleren! House of Talents was massaal aanwezig, bekijk hier onze aftermovie.

DAMESBASKETBALCLUB HOUSE OF TALENTS SPURS HAALT GROTE NAAM BINNEN ALS NIEUWE COACH.

Philip Mestdagh wordt volgend seizoen de nieuwe coach van damesbasketbalclub House of Talents Spurs. De 59-jarige Ieperling tekende een contract voor drie jaar. Mestdagh is een grote naam in het damesbasket. Hij maakte furore als coach van Blue Cats Ieper waar hij elf seizoenen actief was en in 2012 zowel de titel als de beker pakte. Hij werd datzelfde jaar verkozen tot ‘Coach van het Jaar’, een erkenning die hem opnieuw te beurt viel in 2018, als coach van Basket Namur Capitale.

Founder en CEO Steve Rousseau over het succesparcours van House of Talents: “Te snel groeien is een luxeprobleem”

Op school was Steve Rousseau naar eigen zeggen een heel slechte student en kreeg hij het etiket ‘ADHD’ opgeplakt. Maar de West-Vlaming baande zich al ondernemend een weg door het leven en zette de non-believers op die manier een neus: zijn in 2008 opgerichte HR-platform House of Talents is een succesverhaal, waar zijn recente voorzitterschap van ’s lands grootste basketbalclub een niet-ondernemend uitroepteken achter vormt.

HOUSE OF TALENTS VERWERFT QUINTESSENCE, MARKTLEIDER IN ASSESSMENT EN PEOPLE MANAGEMENT

Het Belgische bedrijf Quintessence werd overgenomen door de gespecialiseerde, internationale HR groep House of Talents.

Het huis: Conner Rousseau

Eric Goens verwelkomde Conner Rousseau tijdens de zomer van 2021 in Het Huis en een bezoek van Steve Rousseau mocht daarbij niet ontbreken. Vol lof spreekt Conner over zijn bewondering voor het ondernemerschap van zijn broer.

HOUSE OF TALENTS NEEMT NOORDERBUUR THE HUMAN NETWORK OVER

Het Nederlandse bedrijf The Human Network is overgenomen door het Belgische House of Talents. Dit is voor beide partijen een heugelijk moment. Voor House of Talents is het een logische stap in hun meer internationaal gerichte groeiambitie. Zo halen ze heel wat extra expertise binnen. Voor The Human Network is het een goede ontwikkeling, omdat het bedrijf graag onderdeel wil zijn van een internationaal professioneel netwerk. Ook zij verwachten veel te leren in de nieuwe combinatie.

Out of Office met Steve Rousseau

Tijdens de zomerweken lanceert 'Made in West-Vlaanderen' een nieuwe en tijdelijke rubriek: Out of Office. Ondernemers of beleidsmakers geven antwoorden op een reeks ‘andere’ vragen, nu ze out of office ofte met vakantie zijn. Want afstand nemen van de werkplek, schept nieuw inzicht en scherpt de geest, toch? In dit interview: Steve Rousseau, de sterke man achter de Kortrijkse HR-dienstengroep House of Talents, dat knelpuntberoepen probeert in te vullen.

Investeren in talent wordt belangrijker dan ooit om uit de crisis te geraken

House of Talents is als dienstengroep al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in knelpuntprofielen. De groep telt tien Talents, die zich elk specialiseren in een bepaald domein van de arbeidsmarkt. Hoe de toekomst er uitziet op het vlak van rekruteren? Investeren in talent wordt belangrijker dan ooit om uit de crisis te geraken.

Traicie is een zelflerend algoritme die succesratio verhoogt van new hires

‘Success is an attitude’ – zo luidt de baseline van House of Talents, de HR dienstengroep gespecialiseerd in knelpuntprofielen. Oprichter en CEO Steve Rousseau trekt al 11 jaar de kaart van innovatie en technologie en is vastberaden zijn voorsprong als specialist in het invullen van knelpuntberoepen te behouden. Zijn belofte: ‘the perfect match’ garanderen op hard én soft skills. Daarvoor schakelt hij nu ook de hulp in van Traicie, een zelflerend algoritme dat artificiële intelligentie inzet om ook de soft skills te analyseren en de succesratio van new hires duurzaam te verhogen.

Baltisse verwerft meerderheidsbelang in de gespecialiseerde HR-dienstengroep House Of Talents

De snel groeiende HR-dienstengroep House of Talents, gespecialiseerd in knelpuntberoepen, neemt een volgende stap in haar groeiproces door het aan boord nemen van de Belgische investeringsmaatschappij Baltisse als meerderheidsaandeelhouder. Na een periode van sterke organische groei en vier overnames verkoopt Sofindev haar participatie. Steve Rousseau (CEO) en het management blijven belangrijke aandeelhouders van de groep.

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren