Ga naar hoofdinhoud
HOT warriors: Julie & Arnaud

— HOT warrior

HOT warriors: Julie & Arnaud

Food Talents draagt teamplay hoog in het vaandel. Fijne collega's die bijdragen aan een goede werksfeer, samenwerking en onderling overleg zijn onmisbaar. We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen, onze klanten én talenten kunnen dan ook dagelijks op ons rekenen.

What it takes to be a warrior.

Ik ben Julie Mauroo, Account Manager voor West- en Oost-Vlaanderen bij Food Talents. Dit jaar zit ik zes jaar bij House of Talents en ik ben verantwoordelijk voor de beenhouwers. Ik heb gekozen voor de letter T van Teamplay omdat ik het belangrijk vind om goed samen te werken in onze job en ik heb een toffe collega die me bijstaat.

Ik ben Arnaud Mottrie en werk al 3 jaar voor Food Talents. Ik ben verantwoordelijk voor de beenhouwers en het verkoopspersoneel.

Let’s pop the questions!


Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd tijdens jouw tijd als HOT warrior?

Arnaud: Goh… Als HOT warrior denk ik dat het waardevol is dat er echt in team wordt gewerkt. De groepsdynamiek van heel House of Talents, zeker in het nieuwe kantoor waar we met iedereen samenzitten, vind ik wel leuk.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Julie: Achter een moeilijke beklimming heb je het mooiste uitzicht.

Hoe is je passie voor de vleesindustrie gestart?

Julie: Ja… Met de paplepel ingegeven hé.

Arnaud: Van de papa.

Julie: Ja, mijn papa die is slager. Zelfs mijn geboortekaartje was een drieluikje met daarop een gespierde baby, een hakmes, en volledig omringd door droge worsten. Dus het is eigenlijk al…

Arnaud: Het was eigenlijk voorbestemd dat je hier terecht zou komen.

Julie: Ja, vanaf de dag dat ik geboren was zat ik al tussen de "saucissen".

Arnaud: Dat zegt genoeg zeker.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Arnaud: Als HOT Warrior?

Julie: Ja!

Arnaud: Ik denk dat House of Talents, afgezien van het werk, enorm veel activiteiten organiseert. Je hebt een Kick-off, de feestjes, dus wat ik echt het leukste vind zijn de activiteiten die worden georganiseerd. Daar heb ik hele mooie herinneringen aan. Ik werk hier nog niet zo lang, maar het zijn dingen waar ik met veel plezier op terugkijk.

Let's meet!

Ben jij ook een ware teamplayer en een multitasker, net zoals Julie en Arnaud? Dan ben jij dé persoon die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.

Solliciteer nu!


HOT warriors: Franciska & Inge

Bij Financial Talents staan we voor expertise, voor kwaliteit en bovenal voor vertrouwen. Een van de basiswaarden die heel sterk voelbaar is in onze aanpak ten aanzien van kandidaten, in de samenwerking met onze eigen consultants en bij de partnerships die we uitbouwen met onze klanten. Met onze 2 business units werving & selectie en consultancy zijn we een one-stop-shop en zorgen we voor een totaaloplossing. Een tijdelijke nood of permanente versterking nodig in uw finance departement? You can count on us!

Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren