Ga naar hoofdinhoud
HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

— HOT warrior

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken!
Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

Work hard, shop hard.

Klaarke Van Hoorebeke

Senior HR Consultant

What it takes to be a warrior.

Ik ben sinds vier en een half jaar Senior HR Consultant bij HR Talents en nog steeds super enthousiast! Ik haal het meeste uit het vinden van de perfecte kandidaat voor onze vacatures, zowel op vaste basis als op freelancebasis. Ik krijg enorm veel voldoening uit de juiste plaatsing zowel voor mijn kandidaat als voor mijn klant. Dé perfecte match maken en beide partijen tevreden zien, dat is het doel.

Van waar komt jouw passie voor HR?

Ik heb totaal andere studies gedaan, namelijk: economie. Maar ik voelde al snel dat ik mijn energie haal uit persoonlijke contacten, HR is in die zin dus de ideale job.

Beschrijf jouw job in 1 zin.

Een langdurig partnership afsluiten met zowel kandidaten voor HR vacatures, als klanten.

Wat vind je het leukste aan je job?

De kick van de starter, maar vooral ook dat kandidaten en klanten naar mij terugkeren, omdat ze in het verleden tevreden waren van mijn service.

Voel je jezelf een echte HR talent?

Ja, ik ben sinds de start van mijn carrière met niets anders bezig geweest, dus ondertussen ken ik de kneepjes van het vak door en door en heeft HR geen enkel geheim meer.

Telefoon of e-mail?

Ik ben nog een beetje van de oude stempel en ik bel eigenlijk liever omdat je dan echt accenten kan leggen, topics kan bespreken en in discussie kan gaan.

Wat is jouw levensmotto?

Mijn levensmotto is: “work hard, shop hard.”

Welke HOT waarde sluit het best bij jou aan?

Bij mij zal dit non-stop zijn, omdat ik echt wel slaap, eet en zelfs shop met mijn werk.

Wat is jouw guilty pleasure?

Mijn guilty pleasure is ‘s avonds in de zetel, als mijn zoontje gaan slapen is, een zebrakoekje eten.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Mijn mooiste moment als hot warrior was toch wel mijn allereerste starter op freelancebasis.

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT warrior?

Doorzetten!

Wat is de grootste uitdaging voor 2021?

De grootste uitdaging in 2021 is toch wel de juiste kandidaat vinden. Er zijn heel wat vacatures, maar kandidaten gaan niet snel veranderen van job omwille van corona en bepaalde onzekerheid die er daardoor nog is.

Let's meet!

Ben jij net zoals Klaarke, een gedreven warrior? Haal je een enorme voldoening uit successen? Durf jij gewaagde uitdagingen aan te gaan? Dan ben jij de geknipte persoon die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.

 

Solliciteer nu!


Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.