Ga naar hoofdinhoud
Goal-oriented warrior: Peggy Buys

— HOT warrior

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

What it takes to be a warrior.

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter. Wil jij net zoals mezelf, doelgericht scoren? Laat mij iets weten!

Keep going. Don't quit.

Peggy Buys

Recruitment Consultant

What it takes to be a warrior.

Ik ben Peggy en ik werk nu ongeveer een jaar bij Science Talents als Recruitment Consultant. Ik heb vooral Pfizer en Novartis als account, omdat dat toch een grote uitdaging is en omdat we daar first supplier willen worden tegen het einde van het jaar.

Beschrijf jouw job in één zin.

Op een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk goede kandidaten screenen en plaatsen bij onze klanten.

Hoe is jouw passie voor Science gestart?

Ik heb een wetenschappelijke achtergrond en heb 15 jaar in de gezondheidssector gewerkt. Ik wou aan iets nieuws beginnen en zo ben ik in de wereld van werving & selectie en consultancy terechtgekomen. Het feit dat dit in de farmaceutische sector kan, is dan heel fijn wat zo heb ik die link met de wetenschap nog een beetje en dat blijft mij toch wel altijd boeien.

Wat vind je het leukste aan je job?

Ik ben in een topteam terechtgekomen met heel ambitieuze mensen. Frederik, general manager, is iemand die ons de ruimte geeft om creatief te zijn en te ondernemen en dan ben ik op mijn best. Dat vind ik superleuk en dat is iets waar ik met heel veel plezier voor kies.

Wat is jouw levensmotto?

Believe.

Welke HOT waarde sluit het best bij jou aan?

Eigenlijk vind ik ze allemaal heel belangrijk en laat ons zeggen dat ik een mooi evenwicht wil van de zes.

Wat is jouw levenslied?

I’m a survivor.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Vooral de hele grote waardering die je hier krijgt voor de dingen die je doet, dat wordt hier niet als vanzelfsprekend genomen. Het wordt echt wel gezegd als je de dingen goed doet en dat vind ik heel fijn. Dit is vaak veel meer waard dan de centen an sich.

Let's meet!

Ben jij, net zoals Peggy, een non-stop warrior? Haal je jouw energie uit het streven naar uitmuntende resultaten? Ben jij een doorbijter en staat opgeven niet in jouw woordenboek? Dan ben jij dé persoon die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.

Solliciteer nu!


Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!