Ga naar hoofdinhoud
Goal-oriented warrior: Peggy Buys

— HOT warrior

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter. Wil jij net zoals mezelf, doelgericht scoren? Laat mij iets weten!

Video afspelen
Keep going. Don't quit.

Peggy Buys

Recruitment Consultant

Ik ben Peggy en ik werk nu ongeveer een jaar bij Science Talents als Recruitment Consultant. Ik heb vooral Pfizer en Novartis als account, omdat dat toch een grote uitdaging is en omdat we daar first supplier willen worden tegen het einde van het jaar.

Beschrijf jouw job in één zin.

Op een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk goede kandidaten screenen en plaatsen bij onze klanten.

Hoe is jouw passie voor Science gestart?

Ik heb een wetenschappelijke achtergrond en heb 15 jaar in de gezondheidssector gewerkt. Ik wou aan iets nieuws beginnen en zo ben ik in de wereld van werving & selectie en consultancy terechtgekomen. Het feit dat dit in de farmaceutische sector kan, is dan heel fijn wat zo heb ik die link met de wetenschap nog een beetje en dat blijft mij toch wel altijd boeien.

Wat vind je het leukste aan je job?

Ik ben in een topteam terechtgekomen met heel ambitieuze mensen. Frederik, general manager, is iemand die ons de ruimte geeft om creatief te zijn en te ondernemen en dan ben ik op mijn best. Dat vind ik superleuk en dat is iets waar ik met heel veel plezier voor kies.

Wat is jouw levensmotto?

Believe.

Welke HOT waarde sluit het best bij jou aan?

Eigenlijk vind ik ze allemaal heel belangrijk en laat ons zeggen dat ik een mooi evenwicht wil van de zes.

Wat is jouw levenslied?

I’m a survivor.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Vooral de hele grote waardering die je hier krijgt voor de dingen die je doet, dat wordt hier niet als vanzelfsprekend genomen. Het wordt echt wel gezegd als je de dingen goed doet en dat vind ik heel fijn. Dit is vaak veel meer waard dan de centen an sich.

Let's meet!

Ben jij, net zoals Peggy, een non-stop warrior? Haal je jouw energie uit het streven naar uitmuntende resultaten? Ben jij een doorbijter en staat opgeven niet in jouw woordenboek? Dan ben jij dé persoon die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.

Solliciteer nu!


High score warrior: Laetitia Balducchi

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!