Ga naar hoofdinhoud
Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

— HOT warrior

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij Team Payroll in House of Talents staan correctheid en nauwkeurigheid voorop. De administratie moet vlot verlopen en de back office moet tot in de puntjes in orde zijn. Wij staan altijd paraat om alle vragen van onze collega's zo goed mogelijk te beantwoorden. De helden behind the scenes!

Dreams don’t work unless you do.

Kaat Van Den Broucke

Payroll & Administration Officer

What it takes to be a warrior.

Ik ben Kaat. Ik werk sinds 2013 voor HOT als Payroll verantwoordelijke grotendeels voor Care Talents, Sales Talents en sinds kort ook voor Science Talents.

Wat vind je het leukste aan je job?

Heel eigenaardig… de stress. Dat klinkt raar maar de deadlines die we elke week moeten halen maken het voor mij boeiend. Elke week zorgen dat alles voor je uitzendkracht en klant in orde is, dat je facturatie klopt en dan nadien complimenten krijgen van die mensen dat al je administratie tiptop in orde is. Dat vind ik heel mooi.

Wat is voor jou de grootste uitdaging?

Ik denk dat ik in die 9 jaar wel kan zeggen dat ik de klanten en uitzendkrachten tevreden gemaakt heb door optimalisatie. Ik streef ernaar zo efficiënt mogelijk mijn job uit te voeren en er ook altijd te zijn, de vragen die gesteld worden zo goed mogelijk te beantwoorden en te zorgen dat de naam van Care Talents, Sales Talents en ook Science Talents positief naar buiten wordt gedragen, ook op vlak van administratie. Dat mensen zeggen: “ik ken dit bedrijf, het is daar goed om te werken. De administratie verloopt daar vlot.” Want dat is even belangrijk als het plaatsen van de juiste mensen bij de juiste klant.

Hoe ben je bij HOT terechtgekomen?

Ik ben er eigenlijk heel toevallig ingerold. Ik heb een diploma toegepaste communicatie, iets helemaal anders dus. Maar zoals elke pas afgestudeerde, op zoek naar, eender welke startersjob ben ik gestart bij een selectiekantoor als algemeen administratief bediende. Zo kreeg ik de smaak voor het HR-verhaal, en dan heel specifiek voor payroll, te pakken en ben ik bij mijn volgende sollicitatie heel gericht gaan zoeken naar een job als Payroll verantwoordelijke. Ondertussen ben ik 23 jaar actief in de uitzendsector als Payroll Administrator.

Wat is jouw favoriete pauze?

Coffee and chocolates… baby!

Telefoon of E-mail?

Mail absoluut! Mijn mailbox is echt mijn dagelijks werkinstrument. Paper is proof. Wij moeten met heel veel cijfers werken en alles wordt bevestigd. Alles wat telefonisch besproken wordt gaat altijd via mail nogmaals bevestigd worden dus voor mij is dit zeer belangrijk.

Wat is jouw levensmotto?

Dreams don’t work unless you do! Als je iets wil bereiken, als je ergens voor wil gaan moet je niet wachten tot het op je afkomt maar zelf de kans grijpen en ervoor gaan.

Welke HOT-waarde sluit het best bij jouw aan?

Ik ben een weegschaal dus kiezen is zeer moeilijk voor mij. Maar als ik er dan toch één moet uithalen dan is non-stop toch wel de belangrijkste. Blijven gaan, doorgaan tot de klus geklaard is. Elke week opnieuw deadlines halen. Dat is één die mij op het lijf geschreven is.

Wat is de grootste uitdaging voor 2022?

2022 brengt een aantal nieuwigheden mee voor ons op IT-vlak. Een aantal programma's die eraan komen in het kader van het masterplan. Ik ga dit ook een stuk mee begeleiden voor alle zaken die van toepassing zijn voor de backoffice. Het gaat een hele uitdaging zijn om dan ook onze administratie on point te houden en onze klanten en uitzendkrachten tevreden te houden zonder dat ze daar te veel van ondervinden.

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT warrior?

Anders denken, flexibel zijn, geloven in jezelf. Je kan vandaag een Account Manager zijn bij Sales Talents en morgen Marketing Verantwoordelijke. Iedereen wordt hier gestimuleerd om het beste van zichzelf te geven en dat is super fijn. Dit maakt House Of Talents ook uniek.


Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530