Ga naar hoofdinhoud
Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

— HOT warrior

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

When the going gets tough, we get going.

Alexander en Stéphanie

Senior Consultants

What it takes to be a warrior.

Ik ben Stéphanie Brughmans, ik werk intussen al 6,5 jaar voor Executive Talents als Senior Consultant.

Ik ben Alexander Van Crombrugge, ik werk ondertussen al 3,5 jaar voor Executive Talents en ben nog altijd zeer tevreden. Ik werk ook als Senior Consultant. Wat houdt die rol in? Het is een echte A-Z functie. Je kan dit zien als een combinatie tussen business development management en het senior recruiter gegeven. Wij doen dus zowel het salesluik als het kandidatenluik en dat op nationaal niveau, maar voor sommige klanten ook op internationaal niveau.

Wat vind je het leukste aan je job?

Het leukste aan onze job zal de combinatie zijn van de complexiteit van de opdrachten die we beheren en de diversiteit van de vragen van onze klanten.

Hoe ben je bij House of Talents terechtgekomen?

Stéphanie: Ikzelf ben bij House of Talents, en meer bepaald bij Executive Talents, terechtgekomen via Steve, onze CEO. Steve was 20 jaar geleden, in het begin van mijn carrière, mijn regiomanager. We go way back, om het zo te zeggen. Onze wegen zijn elkaar terug gekruist, vandaar dat ik zes en een half jaar geleden de keuze heb gemaakt om opnieuw voor Steve te werken.

Alexander: Ik werd gecontacteerd door Kaat Van Kerckhove, onze HRBP. Doorheen alle stappen van het selectieproces - HR, de collega’s en Pieter- is het verhaal en de ambitie van House of Talents aan mij beginnen groeien. Daardoor koos ik ervoor om de stap te wagen en daar heb ik tot op vandaag nog geen spijt van.

Waar komt jouw passie voor HR vandaan?

Stéphanie: De passie voor direct search is bij mij eigenlijk meer toevallig ontstaan. Ik ben 20 jaar geleden gestart in de financiële wereld, per toeval eigenlijk in de rekrutering van financiële medewerkers gerold en van daaruit is mijn traject gestart binnen HR. Zo ontstond de evolutie van werving en selectie naar direct en executive search.

Alexander: HR heeft mij altijd ergens geboeid. Na mijn studies heb ik dan ook een postgraduaat HR gevolgd. Daarna werd ik gecontacteerd door een executive search bureau en zo ben ik in dat executive en direct search verhaal gerold.

Wat is jouw favoriete pauze?

Stéphanie: Mijn favoriete pauze is een lekkere latte en goed gezelschap.

Alexander: En ik ben dan het goede gezelschap.

Wat is jouw levensmotto?

Stéphanie: Ik denk dat ons motto vooral is, ”when the going gets tough, we get going”. Volgens mij is dat heel typerend voor direct en executive search. Dat doorzetten, vooral bij ons latente doelpubliek, dat is key.

Welke HOT-waarde sluit het best bij jouw aan?

Stéphanie: Voor ons zullen dat "Top Results" en "Entrepreneurship" zijn. Dat zijn zaken die wij heel erg belangrijk vinden. Het feit dat we bij Executive Talents een stukje autonomie en vrijheid krijgen om mee aan het roer te staan en mee richting te geven, is de reden waarom we hier zo graag werken.

Wat is jouw guilty pleasure?

Alexander: Schepsnoep van het Kruidvat.

Stéphanie: Voor mij is dat de Raffaello bij de latte.

Wat is de grootste uitdaging voor 2022?

Alexander: De grootste uitdaging voor ons is de verdere groei van Executive Talents en het team bestendigen, alsook meehelpen aan de verdere groei van House of Talents nationaal en sinds enkele jaren ook internationaal.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Stéphanie: Ik denk dat er doorheen die 6,5 jaar heel wat memorabele momenten voorbijkwamen die een bepaald plekje verdienen. Het mooiste moment is voor mij wel het mogen memaken van de groei van House of Talents doorheen de jaren en, hopelijk, in the years to come.

House of Talents in 1 woord.

Alexander: Ondernemerschap!

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT Warrior?

Alexander: In onze functie is het heel belangrijk dat je blijft doorzetten, hoe complex het ook is en hoe moeilijk de situatie ook is. Als je bereid bent die extra mile te gaan, dan volgen de resultaten wel.

Let's meet!

Heb jij net zoals Alexander en Stéphanie een hart voor Direct Search? Schrikken complexe opdrachten en vragen van klanten jou niet af? Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.


Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530