Ga naar hoofdinhoud
High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

— HOT warrior

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Is technology your passion? Then we have a match!

Talina De Pelsmaeker

HR Officer

What it takes to be a warrior.

Ik ben Talina, HR Officer bij Technical Talents. Ik werk ondertussen anderhalf jaar voor Technical Talents / House of Talents en ik doe aan werving en selectie van technische profielen.

Wat vind je het leukste aan je job?

De uitdaging, en meer specifiek die focus op techniek ook. Ik ben ondertussen toch al een tijdje actief in die sector en zou het ook niet meer kunnen missen. 

Voel je jezelf een echt technical talent?

Ja! Ik denk dat de mensen die mij kennen of mij volgen op sociale media er eigenlijk niet meer omheen kunnen. Ik zit van bij het begin in die technische sector - vroeger in klantenrelaties, nu hier intern. De branding is ook zeer sterk dus het is moeilijk om daar naast te kijken.

Wat is de grootste uitdaging voor 2022?

Blijven inspelen op de arbeidsmarkt. De War for Talent is van toepassing op het House of Talents-verhaal. De uitdaging zit erin te blijven inzetten op en creatief te zijn in het “hoe” en “vinden” van kandidaten.

Hoe ben je bij House of Talents terechtgekomen?

Via mijn vorige werkgever, die werkte als klant samen met Technical Talents en zo ben ik eigenlijk doorgestroomd naar de interne keuken. 

Wat is jouw favoriete pauze?

Plezier maken met mijn collega’s en lachen om de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik denk dat dit sowieso mijn favoriete pauze is.

Welke HOT-waarde sluit het best bij jou aan?

Loyalty. Bij House of Talents en Technical Talents is dit een waarde die bij de collega's heel hard leeft. Je wordt er van bij het begin in meegezogen. Ook onze werkgever is daar enorm hard mee bezig en kijkt al verder dan je huidige functie. Je ziet dat er hier ook mogelijkheden zijn. Ik denk niet dat ik bij vorige werkgevers kon zeggen: “ik zie mij hier nog x-aantal jaren werken.” Bij House of Talents / Technical Talents kan ik dat wel zeggen.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Als ik op evenementenniveau moet kijken, zou ik zeggen het HOT Fest. Omdat ik dan ook de andere divisies gezien heb én mijn eigen collega’s in een privésfeer heb leren kennen.

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT warrior?

Teamplay. In mijn vorige job werkte ik ook in groep maar toen had ik persoonlijke targets. Bij Technical Talents wordt er echt ingezet op teamplay. Het is als team dat we het moeten verwezenlijken, als team moeten we groeien, als team moeten we leren en dat is een groot verschil. Want als je een persoonlijk target gewoon bent is dit wel even zoeken. Je ziet echter snel dat teamplay een grote meerwaarde biedt. Je kan op elkaar rekenen, heeft de ene het te druk of is de andere ziek: iedereen heeft een back-up. En dit zonder dat er eigenlijk iemand geviseerd wordt met “je hebt je cijfers niet gehaald” of wat dan ook.

Let's meet!

Ben jij net zoals Talina, gepassioneerd door techniek? Denk je graag mee aan nieuwe pistes? Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.


HOT warriors: Julie & Arnaud

Food Talents draagt teamplay hoog in het vaandel. Fijne collega's die bijdragen aan een goede werksfeer, samenwerking en onderling overleg zijn onmisbaar. We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen, onze klanten én talenten kunnen dan ook dagelijks op ons rekenen.

Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530