Ga naar hoofdinhoud
Newbie food warrior: Magalie Nijs

— HOT warrior

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Good Food, Good Mood

Magalie Nijs

Account Manager

What it takes to be a warrior.

Ik ben Magalie en ik werk nog niet zo lang voor House Of Talents, eigenlijk ben ik nog een “newbie”. Ik werk hier nu bijna een maand voor Food Talents om de volledige business line mee op te starten. Dat betekent, onder andere, de verkoopmedewerkers aanwerven en deze dan plaatsen bij onze klanten.

Wat vind je het leukste aan je job?

Vooral de vrijheid die we krijgen om te ondernemen en om creatief te kijken naar de manier waarop we mensen aanwerven en hoe we daarmee omgaan. Dat zorgt er ook voor dat elke dag anders is en dat je er op een andere manier naar kan kijken.

Voel je jezelf een echt Food Talent?

Ik heb mij hier direct thuis gevoeld. Ik ben eigenlijk ook hier om de hoek opgegroeid, misschien heeft dat er ook wel iets mee te maken. Bovendien kom ik zelf uit de vleesindustrie, dus dat zijn allemaal pluspunten, waardoor ik mij hier zeker thuisvoel. 

Wat is voor jou de grootste uitdaging?

Mijn persoonlijke doel is ervoor te zorgen dat tegen het einde van het jaar iedereen die hier rondloopt of bij House Of Talents werkt, vlees kan gaan halen bij verkoopmedewerkers van ons. Dat in alle buurtslagers en supermarkten talenten werken van bij ons.

Hoe is je passie voor Food gestart?

Ik zal het heel plat zeggen, maar ik ben letterlijk “tussen de saucissen opgegroeid”. Ik ben in de beenhouwerij geboren en ben de jongste van ons gezin.

Wat is jouw levensmotto?

Mijn levensmotto is eigenlijk “every cloud has a silver lining”. Ik zeg altijd “ik ben een opportunist tot in de kist”, ik probeer altijd te zoeken naar opportuniteit. Slechte of mindere momenten zijn relatief, ik probeer daar altijd het beste uit te halen.

Welke HOT-waarde sluit het best bij jou aan?

Ik vind dit een hele moeilijke, omdat die hand in hand gaan. Ik kan mij daar allemaal wel in terugvinden, anders zat ik hier ook niet, denk ik. Als ik er toch ééntje moet kiezen dan kies ik “attitude”, want alles start met een positieve en goede mindset. Als je die hebt kan je ook met je team resultaten halen en geraak je altijd wel vooruit.

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT-Warrior?

Geduld hebben, zeker omdat wij op interimbasis werken. Vanuit mijn ervaring met marketing & event is HR een heel nieuw concept voor mij. Ik ben heel gedreven, iemand die echt vooruit wil en met werkzoekenden moet je geduld hebben.

Let's meet!

Wil jij net zoals Magalie, autonoom aan de slag gaan? Is creatief ondernemen iets voor jou? Laat van je horen en wie weet strijden we voor dezelfde doelstellingen.


HOT warriors: Julie & Arnaud

Food Talents draagt teamplay hoog in het vaandel. Fijne collega's die bijdragen aan een goede werksfeer, samenwerking en onderling overleg zijn onmisbaar. We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen, onze klanten én talenten kunnen dan ook dagelijks op ons rekenen.

Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530