Ga naar hoofdinhoud
Driven warrior: Axel Byl

— HOT warrior

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Technology is best when it brings people together.

Axel Byl

Sales Teamleader

What it takes to be a warrior.

Ik ben Axel Byl. Ik ben Sales Teamleader bij ICT Talents en sta in voor het "verhuren" van onze mensen. Wij zorgen ervoor dat onze mensen op project zitten en dat ze blij zijn in die job. We proberen altijd zo snel mogelijk de perfecte job voor de persoon te vinden en vermijden zo dat onze consultants op de bank moeten zitten. Ik doe deze job ondertussen al 5 jaar.

Wat vind je het leukste aan je job?

De variatie eigenlijk want geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. Ik ben altijd heel blij als we een geschikte opdracht kunnen vinden voor de kandidaat, waar ze ook echt tevreden zijn en ons ook laten weten "dit is echt een leuke job". We volgen hen altijd goed op, dus het is fijn om te horen dat iemand op een job zit waar hij/zij graag zit.

Voel je jezelf een echt ICT Talent?

Jazeker, mijn job bij ICT Talents is ook mijn eerste job en ik zie dit ook niet veranderen in de komende jaren. Ik voel mij echt deel van het team. Een heel hecht team bovendien, dus daar ben ik ook heel tevreden mee.

Wat is de grootste uitdaging voor 2022?

Mijn belangrijkste doel in 2022 is te blijven groeien. Ik heb de laatste twee jaren heel wat progressie gemaakt en ik hoop dit in 2022 gewoon verder te zetten.

Hoe ben je bij House Of Talents terechtgekomen?

Ik solliciteerde ooit bij Sales Talents en ging daarna verder met mijn zoektocht. Plots kreeg ik een mailtje om langs te komen en klik was er eigenlijk meteen. Het eerste gesprek verliep vlot. Het tweede gesprek was met de General Manager, Patrick. Dit was een heel goed en los gesprek en voelde dat ik eigenlijk niet moest twijfelen.

Wat is jouw favoriete pauze?

De leukste pauze voor mij is de middagpauze. Ik werk ook geregeld van thuis uit waardoor ik buiten eens een korte wandeling kan maken met de hond. Dat is wel fijn.

Welke HOT-waarde sluit het best bij jou aan?

Ik denk teamplay en loyalty. Teamplay, omdat we gewoon een heel hecht team zijn bij ICT Talents. We werken allemaal samen voor hetzelfde doel. Dus ik denk dat daar een rode draad zit doorheen onze back-office. Loyalty kies ik dan weer omdat het is mijn eerste job is en ik nog steeds bij ICT Talents werk. Zoals ik al had gezegd, zie ik mijzelf niet snel vertrekken. Ik zit hier heel graag en heel goed.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Niet lang geleden hebben we een HOT feestje gehad. Het was een heel fijn moment om tijdens corona nog eens weg te gaan. De talrijke jaren in Barkentijn zijn ook altijd fijn geweest. Dat zijn de leuke momenten als HOT warrior.

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT warrior?

Omdat er altijd wel iemand is om te helpen, sta ja er nooit alleen voor. Er zal altijd wel iemand zijn die er is als je vragen hebt of niet weet hoe je verder kan.

Let's meet!

Ben jij net zoals Axel, een gedreven ICT talent? Hou je ervan om te werken in teamverband? Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.


HOT warriors: Julie & Arnaud

Food Talents draagt teamplay hoog in het vaandel. Fijne collega's die bijdragen aan een goede werksfeer, samenwerking en onderling overleg zijn onmisbaar. We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen, onze klanten én talenten kunnen dan ook dagelijks op ons rekenen.

Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530