Ga naar hoofdinhoud
Caring warrior: Caroline Barbier

— HOT warrior

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Strength and passion, every single day!

Caroline Barbier

HR Teamleader Project Staffing

What it takes to be a warrior.

Ik ben Caroline Barbier, reeds 8 jaar werkzaam bij Care Talents. Ik ben verantwoordelijk voor het Project Staffing team in West-Vlaanderen.

Hoe ben je bij House Of Talents terechtgekomen?

Eigenlijk ben ik bij HOT terecht gekomen via Valentine, onze HR-director. Zij had mij oorspronkelijk op gesprek laten komen om als consultant te werken bij Sales Talents. Ik had echter na het gesprek aangegeven dat salesprofielen iets minder mijn dada waren en daarop is Valentine verder doorgegaan, waardoor het duidelijk werd dat ik misschien wel kon passen bij Care Talents.

Wat vind je het leukste aan je job?

Het leukste en tegelijkertijd ook het moeilijkste, is het werken met mensen natuurlijk. Iedereen is anders. Iedereen heeft nood aan een andere manier van samenwerken. Dat maakt het heel boeiend, maar dat maakt het ook niet altijd even eenvoudig. Je moet een persoon eerst goed leren kennen vooraleer je weet hoe die persoon het liefst wil benaderd worden. Maar dat is wat ik het liefste doe in mijn job.

Wat is jouw favoriete pauze?

Mijn favoriete pauze is eigenlijk samen met alle collega’s een uurtje te keuvelen over gelijk wat. Dat kan over de kinderen gaan, dat kan over de voetbalwedstrijd van afgelopen weekend gaan of over een voorval met één van onze teamleden. Dat vind ik eigenlijk de leukste momenten. Gewoon een uurtje rust, niet nadenken over het werk en gewoon genieten met de collega’s.

Telefoon of e-mail?

Ik denk dat iedereen zal beamen dat ik eerder voor mail ga. Maar dankzij mijn collega Ingeborg, met wie ik ooit gestart ben 8 jaar geleden, heb ik wel geleerd om veel meer te bellen. Ik combineer nu de twee en start met mail. Krijg ik geen feedback? Dan bel ik.

Welke HOT waarde sluit het best bij jou aan?

Ik denk dat dit toch wel loyalty moet zijn. Ik werk namelijk al 8 jaar bij Care Talents en ben dus heel trouw naar mijn werkgever toe. Ik geloof echt 100% in Care Talents, in wie we zijn en wat we doen. Die waarden probeer ik door te geven aan onze consultants, onze verpleegkundigen, die dagelijks met ons samenwerken.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Het is heel moeilijk om uit die 8 jaar één moment te pikken. Ik ga het globaal houden en zeggen dat ik in die 8 jaar echt wel gezien heb hoe Care Talents van een heel klein bedrijfje van 2 interne medewerkers in Kortrijk en 40 verpleegkundigen naar 10 interne medewerkers en 120 verpleegkundigen is gegroeid. Ik denk dat die groei heel geleidelijk en natuurlijk is gegaan. Heel die weg telt zoveel mooie, maar natuurlijk ook moeilijke momenten, wat uiteindelijk heeft geleid tot dit mooie resultaat.

Let's meet!

Ben jij, net zoals Caroline, een zorgzame warrior? Werk jij graag met én tussen mensen? Heb je een win-win mentaliteit? Dan ben jij dé persoon die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.

Solliciteer nu!


Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530