Ga naar hoofdinhoud
Connected warrior: Julie Landtmeters

— HOT warrior

Connected warrior: Julie Landtmeters

Bij Care Talents leggen we onszelf doelen op en werken we met een plan hier naartoe. Hierdoor bereiken wij de gewenste resultaten, samen met een geweldig team! Teamwork makes the dream work!

Teamwork makes the dream work.

Julie Landtmeters

HR Teamleader

What it takes to be a warrior.

Ik ben Julie, en werk ondertussen al 5 jaar voor Care Talents, binnen House of Talents. Ik werk als HR Teamleader voor het Project Staffing team in regio Antwerpen.

Wat vind je het leukste aan je job?

Sowieso de opvolging van mijn Project Staffing verpleeg- en zorgkundigen. Iedereen is anders en heeft daardoor een individuele aanpak nodig. Elke dag ziet er daardoor anders uit. Het klantencontact vind ik ook heel leuk, het zorgt voor een fijne omgang met onze klanten. De juiste puzzel leggen van verpleegkundigen, zorgkundigen en projecten, is natuurlijk ook heel boeiend.

Voel je jezelf een echt Care Talent?

Zeker en vast! Ik werk hier nu ook al 5 jaar, dus dat wil ook wel zeggen dat ik me hier zeker en vast thuis voel. Er komen zeker nog vele jaren aan.

Hoe ben je bij House of Talents terechtgekomen?

Een goede vriendin van mij werkte als verpleegkundige bij Care Talents. Ik was op zoek naar een job in HR en de zorg, omdat de zorg mij ook altijd gepassioneerd heeft en toen heb ik haar de vraag gesteld of er iemand was die voor haar de projecten zocht. Of er iemand was om haar te ondersteunen. Toen heeft ze de job van HR teamleader beschreven en dacht ik: “Dat is de perfecte job voor mij.” En voilà, hier zit ik nog steeds.

Welke HOT waarde sluit het best bij jou aan?  

Sowieso top results. Wij zijn heel resultaatgericht binnen Care Talents en dus ook binnen team Antwerpen. Wij gaan echt altijd voor ons doel, maar we gaan er uiteraard wel samen voor. Team play is dus ook enorm belangrijk, want teamwork makes the dream work.

Wat is jouw guilty pleasure?

Mijn guilty pleasure? Als ik denk aan de winter die eraan komt, dan zou ik zeggen lekker onder een dekentje kruipen op een koude winteravond met een goed glas rode wijn, een stukje pure chocolade en een goede film.

Wat is jouw mooiste moment als HOT warrior?

Mijn mooiste moment in die 5 jaar? Het is moeilijk om er 1 moment uit te kiezen, maar ik denk dan aan de vele evenementen die er zijn geweest. Binnen Care Talents ook Nurse of the Year, een supertof initiatief en feest. Eigenlijk elk moment in Antwerpen met de collega’s van Care Talents/House of Talents. Elk moment is er eentje om mee te nemen.

Wat heb je geleerd in je tijd als HOT warrior?

Het multitasken, dat heb je wel nodig binnen deze job omdat je verantwoordelijk bent voor heel veel. Je moet aan heel veel zaken tegelijk denken, ontwikkelen en blijven ontwikkelen. Je maakt steeds dingen mee die je nog nooit hebt meegemaakt.

Let's meet!

Ben jij net zoals Julie? Een warrior die houdt van tevreden klanten en deze contacten ook goed onderhoudt? Ben je een echte teamplayer en vormt multitasken geen enkel probleem? Dan ben jij dé persoon die we zoeken! Laat van je horen en wie weet ontmoeten we elkaar en strijden we voor dezelfde doelstellingen.

Solliciteer nu!


Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

Cheerful warrior: Aline Vandermeeren

Bij team van Science Talents staat gedrevenheid voorop. Door onze focus op wetenschapstalent kunnen we echt het verschil maken en kwaliteit garanderen. Wij kennen de ins en outs van de sector en houden elke dag de vinger aan de pols!

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

Newbie food warrior: Magalie Nijs

De autonomie die we krijgen binnen Food Talents en de visie om creatief te ondernemen zorgt voor de nodige variatie in onze werkdag. Elke dag ziet er anders uit en telkens weer gaan we er volop tegenaan!

Driven warrior: Axel Byl

Bij ICT Talents is teamplay uiterst belangrijk. We gaan samen voor hetzelfde doel en zetten ons hier als een hecht team elke dag voor in. Er wordt geluisterd naar elkaar en wij zoeken telkens naar de beste oplossingen, zowel binnen het team als voor onze klanten. ICT Talents bezit zéker alle waarden van House Of Talents en is terecht fier om dit te delen buitenshuis. Samen groeien en onszelf verder ontwikkelen is onze drijfveer.

Numerist warrior: Kaat Van Den Broucke

Bij payroll ligt onze focus op het correct opmaken van de contracten en de uitbetaling van de lonen. Het volledige team staat elke dag vol enthousiasme klaar om alle medewerkers te helpen met hun HR-gerelateerde vragen. Op onze backoffice behandelen we de medewerkers graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. PAYROLL MAKES THE MONEY ROLL!

High-tech warrior: Talina De Pelsmaeker

Bij Technical Talents stoppen we nooit met groeien. Nieuwe denkpistes, klanten, kandidaten, … Het is een krachtig en eindeloos proces: er elke dag met het team 100% voor gaan en nooit stoppen met ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat Technical Talents een waardevolle/kwalitatieve werkgever/partner is. Er wordt geluisterd en ingespeeld op noden, waarden, normen en niet te vergeten kwaliteit.

Proximity warrior: Lieven Samyn

Bij Engi Talents weten we onze doelstellingen stapsgewijs te realiseren. Projecten eerzaam en correct uitvoeren is enorm belangrijk. Het is dan ook onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners. Met de kennis en expertise die we bezitten kunnen we sneller schakelen dan ooit.

Social warrior: Annemijn Van Hoof

Onze mensen begeleiden, coachen en ondersteunen doorheen hun carrière geeft veel voldoening! Team play is een belangrijk onderdeel in ons beleid! Het sociaal contact is een pluspunt maar de motivatie om anderen te stimuleren en te inspireren is ons doel!

Caring warrior: Caroline Barbier

Het is belangrijk om steeds een goede balans te vinden tussen het leveren van mooie resultaten en het zo goed mogelijk ondersteunen van onze verpleegkundigen. Het bieden van een luisterend oor is hierbij ontzettend belangrijk, maar uiteraard steeds met het oog op een zekere winst voor zoveel mogelijk partijen.

Goal-oriented warrior: Peggy Buys

Doelgericht streven naar resultaat, daar gaan we voor! Ambitie en team play ontbreken zeker niet in ons team! Innovatief en creatief ondernemen zorgen voor aantrekkelijke doelen. Onze non-stop attitude brengt ons elke dag een stap dichter.

HOT warrior: Klaarke Van Hoorebeke

Onze mensen gaan geen enkel onderwerp uit de weg! Resultaten behalen is waar we op kicken! Positieve klantenbelevingen die bijdragen aan de uitbouw van een (h)echte community, dat is waar wij voor tekenen!

+32 56 239 530