Ga naar hoofdinhoud
Waarom jij kiest voor een carrière bij Science Talents?

— A moment of Science please

Waarom jij kiest voor een carrière bij Science Talents?

Aan de slag voor Science Talents? Dat is kiezen voor een afwisselende job als professional, proeven van verschillende werkgevers en functies, jezelf ontplooien en doorontwikkelen én deel uitmaken van een hecht team collega’s die elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven. Klinkt als een fijn carrièrepad, toch?

Steile leercurve, waaier aan mogelijkheden

Waarom heel wat gedreven consultants kiezen voor Science Talents? Omdat ze zekerheid kunnen combineren met afwisseling. Je proeft van verschillende jobs, leert nieuwe bedrijven kennen en ontwikkelt je razendsnel. Uitdagende jobs zorgen voor een steile leercurve, die we bij Science Talents ook nog eens ondersteunen met de nodige opleidingen en coaching. Zo groei jij in sneltempo uit tot een ervaren professional die aan zijn/haar carrière bouwt en ongetwijfeld op termijn zowel qua loon als jobinhoud net iets hoger kan mikken. Door regelmatig eens andere lucht op te snuiven bouw je aan een waardevol netwerk waar je je hele loopbaan baat bij hebt.

Onze eigen medewerkers staan je met raad en daad bij, vormen je klankbord en komen op voor jouw belangen indien nodig. Zo voegen we waarde toe en sta je nog sterker in je schoenen.

Stel je eigen loonpakket samen

Maak je deel uit van het Science Talents team, dan kies je voor een leuke firmawagen, tal van extralegale voordelen en krijg je een zeer faire verloning. Meer nog, je stelt voor een groot stuk je eigen loonpakket flexibel samen. Je komt vast in dienst bij ons en geniet dus van de nodige zekerheid. Reken op projecten van minimaal een jaar, een doorgedreven coaching, tal van opleidingsmogelijkheden en geregelde evaluaties. Ook je soft skills worden getraind, waardoor je je breed ontwikkelt. Onze eigen medewerkers staan je met raad en daad bij, vormen je klankbord en komen op voor jouw belangen indien nodig. Zo voegen we waarde toe en sta je nog sterker in je schoenen.

Ja, dit wil ik!

Ruimte voor fun

Uiteraard werk je hard, maar bij Science Talents zorgen we ook voor ontspanning. Een teambuilding, een quiz, samen aan de wijn of een heerlijk diner? Minstens één keer per kwartaal komen we met zijn allen samen om op een ontspannen manier van gedachten te wisselen met de andere consultants en even de riem eraf te gooien. Zo maak je eigenlijk deel uit van twee teams, van een win-win gesproken.

Als snelgroeiende niche van House of Talents volgen we je met een klein team nauw op, terwijl je toch kunt terugvallen op de financiële zekerheid en structuur van een grote groep.

Freelancers welkom

Bij Science Talents bemiddelen we ook freelancers. Ben jij als freelancer aan de slag, maar heb je moeite met het vinden van opdrachten en/of worstel je met de contracten, regeltjes en betalingstermijnen, laten we dan zeker eens praten. Als tussenpartij ruimen wij heel wat hindernissen uit de weg. Trouwens recent werd ook het uitzenden van laboranten aan onze dienstverlening toegevoegd. Vaak de perfecte instap naar een vaste job bij ons of de werkgever.

Maak deel uit van ons team!

Hecht jij belang aan een menselijke aanpak op maat, dan zit je goed bij ons. Als snelgroeiende niche van House of Talents volgen we je met een klein team nauw op, terwijl je toch kunt terugvallen op de financiële zekerheid en structuur van een grote groep. Wij bieden je een waaier aan jobs als consultant bij toonaangevende spelers in pharma, biotechnologie, chemie of zelfs de food industrie. Interesse? Contacteer ons en laat ons samen je carrière in handen nemen.

Join our team?

Ontdek onze vacatures


De toekomst van Science Talents? Zoals ons logo, rooskleurig!

Binnen Science Talents ben ik Business Development Manager. Dat houdt in dat ik de verbinding maak tussen onze klanten enerzijds en onze Recruiters anderzijds. In mijn geval ligt de focus voornamelijk op nieuwe business.

10 tips om minder plastic te verbruiken

We hebben allemaal een plastic voetafdruk die meet hoeveel plastic we verbruiken. Plastic helemaal uit ons leven bannen is zo goed als onmogelijk, maar toch zijn er heel wat zaken waarmee we de hoeveelheid nutteloze plastic stevig kunnen beperken.

Mei plastic vrij

Je job, je huishouden én je sociaal leven geregeld krijgen is al een hele opgave. Waarom dan nog een extra uitdaging aangaan? Wel, omdat we de wereld zo aangenaam mogelijk willen maken voor onszelf, onze kinderen, kleinkinderen … Bovendien doe je het niet alleen, maar samen met nog duizenden andere Vlamingen.

De pharmaceutische industrie staat nooit stil

2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin de wereld gegijzeld werd door COVID-19. Het coronavirus haalde ons leven compleet overhoop met een duizelingwekkende vaart. Van de ene op de andere dag werd ons heel wat ontnomen. Iedereen kent helaas wel iemand die aan deze onzichtbare vijand ten prooi viel. Door ernstig ziek te worden, of - nog erger - het leven te laten.