Ga naar hoofdinhoud
Young Potential Academy

Young Potential Academy

BY SCIENCE TALENTS

 

Ben jij een Young Potential met passie en kennis voor de wetenschappelijke industrie? Verfijn je vaardigheden met onze Young Potential Academy en ga aan de slag als project consultant bij gerenommeerde bedrijven in de science industrie! Tijdens de academie krijg je alle tools aangereikt om te groeien als project consultant. Coaching, gecertificeerde trainingen en relevante ervaring opdoen in het veld bij één van onze gerenommeerde klanten.

Bekijk de jobomschrijving hier

            

Young Potential Academy by Science Talents ... Wat houdt dit nu precies in?

           

EEN TERUGBLIK OP DE 2022 EDITIE

In 2022 vond onze Academy plaats met 13 fantastische young potentials. Ze werden ondergedompeld in de wereld van consultancy, wisselden kennis en expertise met elkaar uit, leerden alle soft en hard skills die nodig waren voor de kick-start van hun carrière, en bovenal beleefden ze een onvergetelijke tijd samen ...

STEP 1: SIGN YOUR CONTRACT

Ben je klaar om in een nieuw avontuur te springen? Een vast contract inclusief bedrijfswagen en tankkaart en de mogelijkheid om bij een van onze klanten te werken. Teken nu je contract en start je carrière als consultant bij Science Talents in september. Wij hechten veel waarde aan continu leren en daarom word je gedurende je hele traject bij ons gecoacht en getraind.

STEP 2: GET TO KNOW EACHOTHER

Zodra je je contract hebt getekend, ben je toegetreden tot ons team van getalenteerde wetenschapsprofessionals. Tijd om elk van hen te leren kennen en kennis en ervaringen uit te wisselen tijdens meerdere netwerkevenementen. En natuurlijk vergeten we de funfactor op het werk niet! Je kunt genieten van evenementen en teambuildings met je Science Talents-collega's, maar ook worden er, als onderdeel van de House of Talents Group, meerdere bedrijfsevenementen en initiatieven georganiseerd door onze holding. Nieuwsgierig geworden? Neem hier snel een kijkje.

STEP 3: YOUR TICKET TO RIDE!

1 juli is de eerste dag van de zomervakantie. Een uitstapje naar zee, roadtrippen met je vrienden of de stad in? Na het behalen van je diploma ontvang je je bedrijfswagen en tankkaart zodat je met Science Talents de zomer door kunt rijden! Je diploma = je ticket naar je nieuwe wagen!

STEP 4: MASTERCLASS 

In september organiseren we een Masterclass. Een week vol met trainingen in zowel soft als hard skills, welzijn en veel plezier! Je wordt ondergedompeld in de wereld van Insights Discovery, Project Management, Time Management en vele andere trainingen.

STEP 5: KICK-START YOUR CONSULTANCY CAREER

Ready, set, GO! Je bent helemaal klaar om een expert in Life Sciences te worden en je carrière een boost te geven als consultant bij Science Talents!

 

Word een project consultant

Benieuwd naar hoe andere young potentials de academy hebben ervaren? Luister hier naar Laurens die vertelt over zijn beleving!

GA DE UITDAGING AAN

Sta jij klaar om als project consultant te werken voor topklanten in de wetenschap? Schrijf je dan in voor onze Young Potential Academy en je krijgt alle tools in handen om een expert te worden in de science industrie!

Schrijf je hier in

+32 16 309 509