Ga naar hoofdinhoud

A moment of Science please

Wetenschap is een industrie die continu in beweging is. Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden over de industrie en ons bedrijf.

We schrijven over:

— A moment of Science please

Science Talents, nu ook voor apothekers en apotheekassistenten

Nog nooit waren er zoveel vacatures voor apothekers en apotheekassistenten, want ketens en grote apothekerszaken werken steevast met verschillende apothekers en verschillende functies. Het screenen en uitkiezen van de meest geschikte kandidaat vraagt dan ook focus en expertise. Maar de meeste apothekers hebben niet de tijd voor een uitgebreide zoektocht en selectieprocedure, en laten deze graag over aan Science Talents. Maar ook voor jou, als toekomstige apotheker of apotheekassistent, brengt dit mooie kansen mee. Onze recruiters kennen de markt, en gidsen jou naar een job die perfect aansluit bij jouw wensen en persoonlijkheid. Een job in eigen regio? Een grote of kleinere apotheek? Met veel of weinig klantencontact? Alles is mogelijk.

— A moment of Science please

De voordelen van consultancy voor Laboranten

Consultancy voor laboranten, iets voor jou? Doe de test! Wat zouden bedrijven in de medische, farmaceutische, chemische en voedingssector zijn zonder laboranten? Het beroep van laborant is echter meer dan een traditionele laboratoriumjob. Als consultant een expert worden in jouw vak kan jouw horizon verruimen. Peggy Buys, Business Unit Manager bij Science Talents, legt uit hoe je als consultant jouw loopbaan een nieuwe boost geeft en welke voordelen je via Science Talents geniet.

— A moment of Science please

"In 2021 worden de totale globale uitgaven aan kankeronderzoek geschat op 187 miljard USD"

Pieter behaalde een Masterdiploma in Farmaceutische Wetenschappen en ging aan de slag als apotheker terwijl hij studeerde om zijn tweede Masterdiploma in Bedrijfseconomie te behalen. Hij startte zijn carrière bij Science Talents als Clinical Trial Assistant en groeide door naar zijn nieuwe rol als Clinical Research Associate bij AbbVie. In het teken van Wereldkankerdag nam Pieter de tijd om een artikel te schrijven over zijn project als CRA.

— A moment of Science please

10-daagse van de geestelijke gezondheid

Michael, Recruitment Consultant en sportpsycholoog van opleiding vertelt meer over mentale gezondheid in teken van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid. Wat betekent het? Hoe kan je als werkgever het volle potentieel van je werknemers naar boven brengen? En welke tips heeft Michael mee om zelf je mentale en fysieke gezondheid te bewaken? Lees het hier.

— A moment of Science please

Mei plastic vrij

Je job, je huishouden én je sociaal leven geregeld krijgen is al een hele opgave. Waarom dan nog een extra uitdaging aangaan? Wel, omdat we de wereld zo aangenaam mogelijk willen maken voor onszelf, onze kinderen, kleinkinderen … Bovendien doe je het niet alleen, maar samen met nog duizenden andere Vlamingen.

+32 16 309 509 Spontaan solliciteren