Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

We zijn continu in beweging, er gebeurt dan ook heel wat in en om ons bedrijf. De laatste bedrijfsnieuwtjes kun je hier vinden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nieuwigheden.

We schrijven over:

De toekomst van Science Talents? Zoals ons logo, rooskleurig!
10 tips om minder plastic te verbruiken
Waarom jij kiest voor een carrière bij Science Talents?
Mei plastic vrij

— A moment of Science please

Mei plastic vrij

Je job, je huishouden én je sociaal leven geregeld krijgen is al een hele opgave. Waarom dan nog een extra uitdaging aangaan? Wel, omdat we de wereld zo aangenaam mogelijk willen maken voor onszelf, onze kinderen, kleinkinderen … Bovendien doe je het niet alleen, maar samen met nog duizenden andere Vlamingen.

My job in 60 seconds: Nina
My job in 60 seconds: Joren
My job in 60 seconds: Jonas
My job in 60 seconds: Karen

— My job in 60 seconds

My job in 60 seconds: Karen

Karen werkt voor een internationaal pharmaceutisch bedrijf als Project Engineer, ze bereikt hoge scores op SingStar, is nét iets te bang voor een bungeejump maar staat zeker open voor andere uitdagingen. Benieuwd welke? Bekijk Karen haar aflevering hier.

My job in 60 seconds: Jeremy
De pharmaceutische industrie staat nooit stil

— A moment of Science please

De pharmaceutische industrie staat nooit stil

2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin de wereld gegijzeld werd door COVID-19. Het coronavirus haalde ons leven compleet overhoop met een duizelingwekkende vaart. Van de ene op de andere dag werd ons heel wat ontnomen. Iedereen kent helaas wel iemand die aan deze onzichtbare vijand ten prooi viel. Door ernstig ziek te worden, of - nog erger - het leven te laten.