Ga naar hoofdinhoud
Ik beneen talent

Ik ben
een talent

Als science talent op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Laat het ons weten. Wij hebben een ruime waaier aan vacatures die op jouw lijf geschreven zijn.
Met onze specialisatie zijn we al jaren dé referentie in tal van sectoren.

 

Ontdek onze vacatures

ONZE SERVICE LINES

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste job in science, boordevol ambitie en talent? Heel wat van onze klanten zijn op zoek naar exact dat profiel. Na een doorgedreven selectie, stellen we je voor en kun je aan je nieuwe carrière beginnen. Met zekerheid en toekomst.

Consultancy

Als freelancer of interim manager op een (tijdelijk) project aan de slag? Wij schotelen je uitgelezen projecten voor bij topbedrijven binnen jouw kennis- en interesseveld. Ideaal om je stempel te drukken. Daarnaast investeren we fors in jouw carrière. Door tal van opleidingen en opvolging door professionals, dragen we bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

ONS REKRUTERINGSPROCES

Bij Science Talents selecteren we grondig. Logisch, dat is wat onze klanten verwachten, maar ook op die manier stellen we ook jouw wensen scherp. Dat is nodig om de perfecte match te vinden en jouw carrière het juiste duwtje in de rug te geven.

1. Diepte-interview


Een uitgebreid diepte-interview geeft ons inzicht in je skills, wensen en verwachtingen. Wij brengen jouw ambitie in kaart om voor jou de perfecte job te vinden.

2. Introductie en voorstelling

Hebben we een passende vacature, dan nemen we je mee in de functie en de bedrijfscultuur van onze klant. Eens je op gesprek kan, zorgen we ervoor dat je voorbereid het gesprek aangaat. Wij staan aan jouw zijde.

3. Jij start

Loopt alles naar wens, dan start je bij onze klant, na een onboarding in het verhaal van Science Talents. We laten je kennis maken met de waarden van onze organisatie en connecteren je met ons team van professionals. Welkom in het Science Talents team!

IN WELKE SECTOREN ZIJN WE AAN DE SLAG?

Life Sciences

Farma en biotechnologie is al jaren één van de grootste sectoren in België op vlak van werkgelegenheid en economische impact. Wij zijn er in thuis. Al jaren helpen we toonaangevende bedrijven in deze industrie aan de juiste talenten met de juiste expertise. Dit in divisies als clinical research, process validation, regulatory affairs, market access, medical affairs, quality assurance & control, validatie en nog heel wat andere taken.

Chemical Industry

Onze talenten zijn kind aan huis in de chemische industrie. Van de Kempen, over Antwerpen tot de Kust. Wie chemie zegt, zegt Science Talents.

Food Industry

Heel wat van onze talenten werken dagelijks mee aan onze voeding. De voedingsindustrie is dan ook één van onze drie strategische pijlers. Bedrijven in deze industrie doen beroep op Science Talents voor R&D-gedreven jobs, quality control & quality assurance.

Plaatsingen

Maar liefst 57 Science Talenten werden in 2021 permanent geplaatst bij een waaier aan klanten.

Consultants

Niet minder dan 100 consultants thuis in science, geven zich elke dag opnieuw volledig voor onze klanten.

Vacatures

Momenteel hebben we 57 vacatures beschikbaar voor kandidaten met talent en zin in een uitdaging.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                                

Tijd voor een nieuwe job?

Nood aan een nieuwe stap in je carrière? Bezorg ons je cv en wij matchen je aan de job die perfect bij je skills en verwachtingen past.

Post je CV

+32 16 309 509