Ga naar hoofdinhoud
Ik zoekeen talent

Ik zoek
een talent

Science Talents, dat is jouw garantie op Science Talents. Dag na dag houden we de vinger aan de pols, rekruteren we talent en zorgen we voor medewerkers met meerwaarde op maat van jouw bedrijf en team.

Contacteer ons

ONZE SERVICE LINES

Werving & Selectie

Nood aan permanent talent? Via Werving & Selectie rekruteren we net die witte raaf die voor jou het verschil maakt. Reken maar op ons netwerk en doorgedreven selectie.

Consultancy

Werken met een freelancer of interim manager op een (tijdelijk) project? Wij schotelen je de uitgelezen kandidaat voor met een stevige bagage die onmiddellijk mee het verschil maakt.

Consultants

Maar liefst 100 consultants thuis in science geven zich elke dag opnieuw voor onze klanten.

Talenten

Niet minder dan 15.000 talenten maken deel uit van ons netwerk en talent pool.

IN WELKE SECTOREN ZIJN WE AAN DE SLAG?

Life Sciences

Farma en biotechnologie? Wij zijn er in thuis. Al jaren helpen we de grootste en meest vooraanstaande spelers in de life sciences aan de juiste talenten. Dit in divisies als clinical research, process validation, sales & marketing, medical affairs en nog heel wat andere takken.

Chemical Industry

Onze talenten zijn kind aan huis in de chemische industrie. Van de Kempen, over Antwerpen tot de Kust. Wie chemie zegt, zegt Science Talents. Vaak werken onze talenten in de uiteenlopende laboratoria die deze sector rijk is. Ook quality assurance en R&D-taken behoren vaak tot hun functie.

Food Industry

Heel wat van onze talenten werken dagelijks mee aan onze voeding. De voedingsindustrie is dan ook één van onze drie strategische pijlers.

 

CONTACTEER ONS

Een nieuwe vacature? Een nieuw project? Meer weten over onze services? Ontdek meteen hoe ons team het verschil kan maken!

+32 16 309 509