Ga naar hoofdinhoud
Over ons

Over ons

 

Als HR-dienstverlener maken wij deel uit van House of Talents, een HR-groep met 10 niches en gespecialiseerd in knelpuntberoepen.
Vandaag bestaat House of Talents uit 10 bedrijven:
Care Talents, Engi Talents, Executive Talents, Financial Talents, Food Talents, HR Talents, ICT Talents, Sales Talents, Science Talents en Technical Talents.

 

WAAR STAAN WE VOOR?

Science Talents, dat zijn tal van gedreven experten die instaan voor het rekruteren en plaatsen van talent in life sciences, de chemische sector en de voedingsindustrie. Met de focus op science talent, waardoor we werkelijk het verschil maken en kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn thuis in jouw sector.

Reken op een loyale en professionele en veelzijdige partner die meedenkt en invult. Wij garanderen een transparante aanpak en de nodige discretie doorheen het hele proces.

Onze persoonlijke aanpak werkt, ons enthousiasme is aanstekelijk en de passie voor science spat eraf. Onze experten gaan net dat tikkeltje verder, dat merk je meteen. Hun kernwaarden zijn “loyalty, versatility & professionalism”.

Science Talents maakt deel uit van de HR-groep House of Talents, met 10 divisies actief in knelpuntberoepen. Dus ook voor andere vacatures verwijzen we je graag door binnen onze groep.

Wil je graag werken voor House of Talents? Neem dan een kijkje naar onze interne vacatures


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                                

Benieuwd naar meer?

Een nieuwe vacature? Een nieuw project?
Meer weten over onze services? Ontdek meteen hoe ons team het verschil kan maken!

Contacteer ons

+32 16 309 509