Ga naar hoofdinhoud
We houden het graag glashelder

— ENGI'neer in de kijker

We houden het graag glashelder

Said Zouzaf is ondertussen 10 jaar ENGI’NEER en werkt sinds 3 jaar als 3D tekenaar-constructeur bij AGC Glaverbel in Mol. Momenteel staat hij er in voor de optimalisatie van bestaande machines en tekent hij nieuwe tools, machines en prototypes uit.

Said: “Ik mocht de afgelopen jaren voor verschillende klanten aan heel wat uitdagende projecten meewerken, zowel op korte als op langere termijn. Als ENGI’NEER word je ingeschakeld om een probleem vanuit een ander perspectief te bekijken en oplossingen aan te bieden. Het geeft een enorme voldoening als de klant na afloop tevreden is en wat ik getekend heb ook effectief in de productie meedraait.”

Vertrouwen

Said: “3 jaar geleden werd ik door AGC ingehuurd om de staalconstructie en de koeling van een oude glasoven te optimaliseren, in afwachting van de nieuwe. De samenwerking verliep zo goed, dat ik aan boord mocht blijven voor de afbraak en mocht meewerken aan de installatie van de nieuwe oven. Een gigantisch project van zo’n 90 miljoen euro. Een jaar voor de afbraak volgde ik via Engi Talents een intensieve opleiding om met kennis van zaken aan het project te kunnen meewerken. Ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen dat ik heb gekregen, zowel van AGC als van Engi Talents.”

Teamwerk

Engi Talents hecht veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning van haar ENGI’NEERS. Ook Said heeft dat aan den lijve ondervonden: “Ook al zit je niet fysiek samen, toch is er een band met de andere ENGI’NEERS. Via het online platform kan je altijd terugvallen op collega’s die ervaring hebben met een gelijkaardig project. Dat is de kracht van Engi Talents: je werkt alleen bij de klant, maar er staat een heel team achter je. Je wordt niet voor de leeuwen gegooid. En heeft Engi Talents de kennis zelf niet in huis, dan worden er seminaries georganiseerd of schakelen ze externe hulp in. Ik volgde al verschillende opleidingen en bijscholingen van tekenprogramma’s zoals bijvoorbeeld Inventor.”

"De kracht van Engi Talents: je werkt alleen bij de klant, maar er staat een heel team achter je"

Said Zouzaf


Accountmanager in de kijker: Koen Louagie

Hoe ziet een dag als accountmanager bij Engi Talents er uit?

Geen uitdaging te groot

Johan Lombaert werkt al sinds 1998 bij Engi Talents als ENGI’NEER. Recent startte hij op bij een project bij CID LINES in Ieper. Over de jaren heen zocht en vond hij afwisseling en uitdaging bij heel wat boeiende bedrijven.

ENGI'neer in de kijker: Bram Collier

Ik ben Bram Collier, afgestudeerd als bachelor elektromechanica. Ik werk graag voor de firma Engi Talents omdat je bij verschillende projecten andere bedrijven kunt leren kennen en zo ook meer ervaring krijgt in verschillende sectoren

ENGI'neer in de kijker: Koen Claerhout

Mijn naam is Koen Claerhout en ik woon samen met mijn vrouw en zoontje van 1 jaar oud in Izegem. Ik heb mijn hogere opleiding genoten in Kortrijk, startend met een bachelor elektromechanica en daarna nog twee jaar de master elektromechanica.

+32 51 261 881