Ga naar hoofdinhoud
BESCHIK JIJ OVER DE ENGI’SKILLS?

BESCHIK JIJ OVER DE ENGI’SKILLS?

Een ENGI’NEER worden? Dat moet je verdienen! Gebeten door projectwerk, wil je continu groeien en heb je een fikse bagage in de vakdomeinen waarin we gespecialiseerd zijn, dan beschik je alvast over het juiste DNA.

Bekijk hier onze vacatures

Ben jij de ENGI'neer die wij zoeken?

SOLLICITEER NU

Een community die het verschil maakt!

Bij Engi Talents draait het om meer dan werken alleen. Als ENGI’neer maak je deel uit van een hechte familie, een community. Die unieke groepsgeest is iets waar elke dag aan gebouwd wordt.

Naast hard werken wordt er bij Engi Talents ook veel plezier gemaakt. Zo is er de populaire karting voor medewerkers en klanten, trokken we afgelopen zomer met z’n allen naar Pairi Daiza, is er een leuk personeelsfeest en we hebben zelfs een event comité die voor leuke activiteiten zorgt. Uitgelezen momenten om elkaar beter te leren kennen buiten het werk en de banden aan te halen. Ook de partners en kinderen van onze ENGI’neers betrekken we er graag bij. Want ook zij maken deel uit van de Engi Talents Familie.


KOM JIJ OOK BIJ DE CLUB?

WAAROM ENGI’NEERS voor ons kiezen

Wie is er beter geplaatst om je te overtuigen van onze meerwaarde en uitdagende projecten dan onze ENGI’NEERS zelf? We laten ze dan ook met plezier aan het woord, zo proef je zelf de passie en verneem je ons ook gelijk wat ons onderscheidt van de collega’s.

 

>> Bekijk de testimonials

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met een stevig wat ervaring als bagage? Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste engineers met een passie voor projectwerk. Wil je bij een waaier aan bedrijven aan de slag en je verder ontplooien?
Contacteer ons!

Stel je kandidaat

+32 51 261 881