Ga naar hoofdinhoud

ENGI'neer in de kijker

Ontdek de verhalen van enkele van onze ENGI'neers

We schrijven over:

— ENGI'neer in de kijker

ENGI'neer in de kijker - Raf Verschelden

In ons nieuwste artikel van "Engineer in de Kijker" zetten we opnieuw een zeer bijzondere collega in de schijnwerpers: Raf Verschelden. Met meer dan vier jaar toewijding aan ons team en een indrukwekkende reeks succesvolle projecten op zijn naam, is Raf een onmisbare kracht binnen ons bedrijf geworden. We hebben Raf enkele vragen gesteld om hem beter voor te stellen aan jullie!

— ENGI'neer in de kijker

Mathias, expert in machineveiligheid en CE-markering

Twintig jaar geleden startte Mathias Van Moortel zijn carrière bij Engi Talents als electrical designer. Door de jaren heen heeft hij zich, met behulp van het opleidingsbudget van het Engi Support Center, gespecialiseerd in machineveiligheid. Zijn expertise heeft hem in staat gesteld om certificeringen te behalen in CE-markering en machine safety, waardoor hij nu een gerespecteerde autoriteit is in het veld. Mathias is nu een veelgevraagd expert die bedrijven adviseert over machineveiligheid en hen helpt bij het voldoen aan de Europese machinerichtlijn.

— ENGI'neer in de kijker

ENGI'neer in de kijker: Bart

Ik ben Bart, 51 jaar en woon in Heule. Ik heb een bachelor Informatica waar ik ook mijn internationale sporen heb verdiend in telecommunicatie. Ik ben iemand die van uitdagingen en afwisseling houdt in combinatie met een no-nonsense mentaliteit, ik heb een licht sarcastisch karakter en een voorliefde voor Britse humor en Doctor Who.

+32 51 261 881 Spontaan solliciteren