Ga naar hoofdinhoud
Geen uitdaging te groot

— ENGI'neer in de kijker

Geen uitdaging te groot

Perfecte match

Johan moest in 1998 noodgedwongen op zoek naar een nieuwe job door het faillissement van het bedrijf waar hij werkte als technisch tekenaar. Hij was al langer op zoek naar meer uitdaging in zijn job en kwam bij MIDES terecht. “’s Ochtends ging ik langs voor een eerste gesprek en ’s middags had ik mijn contract al getekend. Ik had er meteen een goed gevoel bij. Alles verliep zeer professioneel en toch zeer menselijk. En dat is na al die jaren alleen maar bevestigd.”

Zelf aan het stuur

“Wanneer je start bij een klant, is dat altijd voor een beperkte tijd. Je weet dat het eindig is en bent daardoor extra gemotiveerd om het verschil te maken. Die mindset maakt het spannend. Bovendien heb je vaak de vrijheid om je job voor een stuk zelf in te vullen. Toon je interesse in een bepaald project, dan word je al snel betrokken. Je krijgt de kans om te groeien als ingenieur en voortdurend bij te leren. Dat, in combinatie met de zekerheid van een vaste werkgever, is voor mij de belangrijkste reden om bij Engi Talents te blijven. Met mijn temperament heb ik nu eenmaal uitdaging nodig.”

Waardering door de klant

Klanten appreciëren duidelijk de bijdrage van onze ENGI’NEERS. Johan: “Door onze ervaring bij verschillende bedrijven zijn we erg snel ingewerkt. En dat is een enorm voordeel. Daarnaast word je beschouwd als een expert die naar het project kijkt vanuit een andere invalshoek. Er wordt naar je geluisterd. En ondertussen kan je doen wat je graag doet. Super, toch?”

"Er wordt naar je geluisterd. En ondertussen kan je doen wat je graag doet. Super, toch?"

John Lombaert


Accountmanager in de kijker: Koen Louagie

Hoe ziet een dag als accountmanager bij Engi Talents er uit?

We houden het graag glashelder

Said Zouzaf is ondertussen 10 jaar ENGI’NEER en werkt sinds 3 jaar als 3D tekenaar-constructeur bij AGC Glaverbel in Mol. Momenteel staat hij er in voor de optimalisatie van bestaande machines en tekent hij nieuwe tools, machines en prototypes uit.

ENGI'neer in de kijker: Bram Collier

Ik ben Bram Collier, afgestudeerd als bachelor elektromechanica. Ik werk graag voor de firma Engi Talents omdat je bij verschillende projecten andere bedrijven kunt leren kennen en zo ook meer ervaring krijgt in verschillende sectoren

ENGI'neer in de kijker: Koen Claerhout

Mijn naam is Koen Claerhout en ik woon samen met mijn vrouw en zoontje van 1 jaar oud in Izegem. Ik heb mijn hogere opleiding genoten in Kortrijk, startend met een bachelor elektromechanica en daarna nog twee jaar de master elektromechanica.

+32 51 261 881