Ga naar hoofdinhoud
BLUEPRINT

BLUEPRINT

Zesmaandelijkse uitgave van Engi Talents

Ook in deze 12e editie van de Blueprint werpen we de schijnwerpers op enkele van de mooie projecten van onze ENGI'neers. Van gigant Proximus tot machinebouwer SMO, met uitgebreide expertise en bruisend enthousiasme zetten ze hun schouders onder uiteenlopende opdrachten binnen deze bedrijven.

DOWNLOAD BLUEPRINT

PARTNERSHIP MET PROXIMUS VOOR DE UITROL VAN HET SNELSTE NETWERK IN VLAANDEREN

We willen vandaag allemaal Netflixen, gamen, surfen en apps gebruiken. Een snelle en betrouwbare internetverbinding is dan ook cruciaal voor de digitale infrastructuur in Vlaanderen.

Om daaraan tegemoet te komen, is Proximus vandaag volop bezig met de uitrol van het snelste glasvezelnetwerk in Vlaanderen. In de nieuwe strategie bold2025 zijn de doelstellingen en deadlines volgens Bart Devos, Teammanager Design bij Proximus Brugge, niet min: “Tegen 2025 wil Proximus de helft van alle Vlaamse gezinnen aansluitbaar maken op het nieuwe glasvezelnetwerk. In 2032 ligt de doelstelling zelfs op 95%”.

Snel en solide internet, voor heel Vlaanderen. Met dat doel voor ogen schakelt Proximus een versnelling hoger door de hulp in te schakelen van 12 ENGI’neers.

WELGEKOMEN SOFTWAREONDERSTEUNING VOOR MACHINEBOUWER SMO

Techspeler SMO verzorgt al meer dan 20 jaar machinebouw in de ruimste betekenis van het woord.

Van de constructie en automatisatie van machines, tot de ontwikkeling van software: SMO beheerst het volledige proces.
Opgericht in 2002, telt het Eeklose bedrijf vandaag meer dan 50 werknemers.
Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag, werd ENGI’neer Thomas Dhanens afgelopen oktober in het team van PLC-programmeurs geplaatst.

“SMO is een heel ambitieuze en innovatieve omgeving. Het is leuk daar deel van uit te maken.”
- Thomas, ENGI'neer

+32 51 261 881 Spontaan solliciteren