Ga naar hoofdinhoud
Account Manager in de kijker: Bram Weckx

— ENGI'neer in de kijker

Account Manager in de kijker: Bram Weckx

08:20 - Dinsdag, ik kom aan op kantoor en neem even de tijd voor een praatje met de collega’s. Vervolgens neem ik een glas water mee naar mijn bureau en ben ik helemaal klaar om de dag productief te starten.

08:30 – Ik start de dag met het lezen en beantwoorden van mijn e-mails.

09:00 – Ik ontmoet 2 potentiële ENGI’neers op het kantoor in Hasselt.

11:30 – Ik bespreek hun profiel met enkele collega’s en ga samen op zoek naar mogelijk projecten. 

12:15 – Tijd voor een gezonde lunch!

13:00 – Helemaal klaar om er weer in te vliegen, ga ik van start met het inplannen van matches + opstellen van loonvoorstellen. Bij het uitsturen van het opgemaakte loonvoorstel naar de kandidaat duimen we op een positief antwoord! 

13:30 – Ik spring in de wagen richting een klant!

14:00 – Tijdens een projectbespreking bij een klant bespreken we een nieuw toekomstig project. Met deze info gaan we onmiddellijk aan de slag om te bekijken wie van onze top ENGI’neers geknipt is voor dit project.

16:00 – Er staat een gesprek ingepland met een ENGI’neer. Ik hou er van om vaak contact te houden met de collega’s. Samen overlopen we hoe het project loopt en of er zaken zijn waar we eventueel kunnen in bijsturen.

17:30 – Ik spring in mijn Engi Talents wieleroutift om samen met de collega’s te genieten van een sportieve afterwork. Alle ENGI’neers hadden de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een wandel / fietstocht. We vertrokken vanuit de verschillende kantoren voor een gezellig tocht te voet of met de fiets. Na afloop komen we gezellig samen voor een hapje en een drankje en hebben we ruim de tijd om bij te praten.

21:00 - De werkdag zit er op, moe maar voldaan vertrekken we naar huis! 

Interesse in een job als Account Manager? Klik hier voor meer info! 


ENGI'neer in de kijker Nicolaas

We zetten heel graag onze collega Nicolaas in de kijker. Nicolaas is een enthousiaste ENGI’neer die reeds 10 jaar bij ons aan boord is.

ENGI'neers aan het woord!

Simon, Aileen, Frederik & Timo vertellen je graag meer over hun ervaringen binnen Engi Talents!

ENGI'neer in de kijker: Jos

Ik ben Jos, 61 jaar en woon sinds 3 jaar in Aalst. Ik heb een achtergrond in de mechanica en heb mijn eerste projecten voor Mides gedaan tussen 2001 en 2009.

ENGI'neer in de kijker: Bart

Ik ben Bart, 51 jaar en woon in Heule. Ik heb een bachelor Informatica waar ik ook mijn internationale sporen heb verdiend in telecommunicatie. Ik ben iemand die van uitdagingen en afwisseling houdt in combinatie met een no-nonsense mentaliteit, ik heb een licht sarcastisch karakter en een voorliefde voor Britse humor en Doctor Who.

ENGI'neer in de kijker: Youri Huyghe

Mijn naam is Youri Huyghe, 44 jaar en woonachtig in Beernem. Werkzaam bij Engi Talents sinds april 1999 als ontwerper/tekenaar.

Engi Talents, meer dan werk alleen

Bij Engi Talents draait het om meer dan werk alleen. Als ENGI’NEER maak je deel uit van een hechte familie, een community. Die unieke groepsgeest is iets waar we elke dag aan gebouwd wordt.

ENGI’NEER Carl verzekert ergonomie en veiligheid bij Unilin

Carl vervoegde het ENGI’NEER-team van Engi Talents pas enkele maanden geleden. Toch voelt hij zich al helemaal thuis en trekt hij iedere werkdag maar al te graag richting Wielsbeke, waar Unilin gevestigd is.

Alexander, een ENGI’NEER in hart en nieren

Al jaar en dag steekt Alexander de handen uit de mouwen voor Engi Talents. Alexander is industrieel ingenieur elektromechanica en een geboren mechanisch ontwerper. Een bepaald idee technisch uittekenen is dan ook écht zijn dada.

Billy voelt zich als een vis in het water als ENGI’NEER bij Unilin

Billy is al vier jaar een trotse ENGI’NEER bij Engi Talents en bracht reeds heel wat projecten tot een goed einde. Vandaag vertoeft deze Tieltenaar bij Unilin als projectingenieur en -planner op de afdeling Hars en impregnering.

Lieven, een accountmanager met een hart voor mensen

Lieven schrijft al meer dan 14 jaar mee aan een succesverhaal bij Engi Talents.

ENGI'neer in de kijker: Kevin Decavele

Ik ben 34 jaar oud, woon samen met mijn vriendin en we zijn trotse ouders van onze zoon Seppe. Beide hebben we in de jeugdbeweging gezeten. Ik heb 5 jaar leiding gegeven bij de Kerels van Zannekin (Scouts Stasegem), mijn vriendin was actief in de Chiro van Stasegem. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de boksschool (klassiek Engelse stijl), pre corona natuurlijk, maar dit wil ik graag opnieuw opnemen van zodra het kan. Ik ben herbegonnen met skateboarden en heb een nieuwe hobby gevonden: 3D printing.

Accountmanager in de kijker: Koen Louagie

Hoe ziet een dag als accountmanager bij Engi Talents er uit?

Geen uitdaging te groot

Johan Lombaert werkt al sinds 1998 bij Engi Talents als ENGI’NEER. Recent startte hij op bij een project bij CID LINES in Ieper. Over de jaren heen zocht en vond hij afwisseling en uitdaging bij heel wat boeiende bedrijven.

We houden het graag glashelder

Said Zouzaf is ondertussen 10 jaar ENGI’NEER en werkt sinds 3 jaar als 3D tekenaar-constructeur bij AGC Glaverbel in Mol. Momenteel staat hij er in voor de optimalisatie van bestaande machines en tekent hij nieuwe tools, machines en prototypes uit.

ENGI'neer in de kijker: Bram Collier

Ik ben Bram Collier, afgestudeerd als bachelor elektromechanica. Ik werk graag voor de firma Engi Talents omdat je bij verschillende projecten andere bedrijven kunt leren kennen en zo ook meer ervaring krijgt in verschillende sectoren

ENGI'neer in de kijker: Koen Claerhout

Mijn naam is Koen Claerhout en ik woon samen met mijn vrouw en zoontje van 1 jaar oud in Izegem. Ik heb mijn hogere opleiding genoten in Kortrijk, startend met een bachelor elektromechanica en daarna nog twee jaar de master elektromechanica.

+32 51 261 881