Ga naar hoofdinhoud
Over ons

Over ons

Sinds 1995 zijn we gespecialiseerd in projectsourcing van technisch talent. Onder de naam MIDES groeiden we uit tot een begrip in België en Nederland. Na 25 jaar ruilden we onze naam in voor ENGI TALENTS en sloten we ons aan bij de grotere groep House of Talents. Dit met dezelfde ervaring aan boord, maar met een frisse wind.

Benieuwd naar meer projecten? Vraag hier jouw 6-maandelijkse Blueprint aan!

Vraag hier jouw Blueprint aan!

              

Het is onze ambitie om dé referentie te worden in het voorzien van technische kennis en capaciteit bij onze business partners.

Koenraad Stockman

CEO Engi Talents

               

WIE IS ENGI TALENTS?

De voorbije jaren hebben we ons gespecialiseerd in 2 domeinen waarin we onze klanten voorzien van specialisten. Van ontwerp tot projectmanagement en dit in een waaier aan sectoren en klanten. We spreken trouwens niet graag van klanten, we praten liever over business partners, gezien de nauwe band en specifieke kennis die we over ze opbouwen.

Ondertussen stellen we meer dan 300 projectingenieurs te werk en voeren we tal van technische projecten uit of bieden we de ondersteuning die nodig is aan bedrijven die zelf niet over de nodige resources beschikken. We beschikken over een stevige pool aan ingenieurs met een brede achtergrond in uiteenlopende sectoren en specialisaties, zodat we je steeds een profiel op maat kunnen voorstellen.

Expertise op maat

Welk project je ook in de pijplijn hebt, wij hebben steeds het gepaste technische profiel. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we perfect geplaatst om de juiste specialist aan de juiste partij te koppelen. Bovendien zorgen we ervoor dat onze ENGI’neers up-to-date blijven en technologisch helemaal mee zijn. Zo kunnen we onze klanten steeds de meest capabele medewerkers blijven aanbieden.

INTERESSE GEWEKT?

Meer weten over ons? Op zoek naar een passende vacature of misschien wel op zoek naar net dat raspaardje dat in jouw onderneming het verschil maakt? Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug. Wij staan klaar voor jou

Contacteer ons

+32 51 261 881