Ga naar hoofdinhoud
Accountmanager in de kijker: Koen Louagie

— ENGI'neer in de kijker

Accountmanager in de kijker: Koen Louagie

Maak kennis met Koen Louagie, Senior Accountmanager bij Engi Talents. Hoe ziet een werkdag er uit bij Engi Talents? Koen neemt ons een dagje mee. 

08:15 Het is maandagochtend, we starten de dag op ons kantoor in Roeselare met een goede kop koffie. 

08:30 Een meeting met Kevin Espeel, Competence manager bij Engi Talents, over de SW tools voor een medewerker die binnenkort start op een nieuw project.

08:45 Tijd voor het nakijken en beantwoorden van e-mails. Ondertussen worden ook een aantal telefoontjes van medewerkers beantwoord. 

9:30 Ik zet onze CRM tool op orde zodat de planningsmeeting van later deze ochtend efficient verloopt. 

11:00 Planningsmeeting. Hier wordt wekelijks besproken welke ENGI'neers beschikbaar zijn of komen de volgende weken zodat we iedereen naadloos kunnen inschakelen in een nieuw project. Tevens worden ook sollicitanten besproken om onze instroom op peil te houden alsook project aanvragen van onze business partners.

13:00 Terug op kantoor. De namiddag wordt besteed aan telefoontjes met medewerkers, klanten, sollicitanten en collega's. Vanwege Covid wordt er nu eenmaal meer virtueel gewerkt.

16:00 Een matching met een klant. Tijdens dit gesprek wordt onze ENGI'neer 'gematched' met de project aanvraag van de klant om te zien of er van beide kanten een goede klik is. 

17:00 De klant belt met feedback: goed nieuws! Alle partijen zijn positief! Er wordt een loonsvoorstel opgemaakt en doorgestuurd voor interne goedkeuring. 

17:30 Ik heb nog een sollicitatiegesprek met een kandidaat ENGI'neer, een goed profiel dat zeker aansluit bij de sectoren waarin Engi Talents actief is.

18:30 De werkdag zit er op, tijd om naar huis te gaan! 

Het moge duidelijk zijn, de job van accountmanager is heel gevarieerd! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij o.a. met Koen Engi Talents nog meer op de kaart zetten? Bekijk dan zeker onze vacature van accountmanager en solliciteer direct! 


Geen uitdaging te groot

Johan Lombaert werkt al sinds 1998 bij Engi Talents als ENGI’NEER. Recent startte hij op bij een project bij CID LINES in Ieper. Over de jaren heen zocht en vond hij afwisseling en uitdaging bij heel wat boeiende bedrijven.

We houden het graag glashelder

Said Zouzaf is ondertussen 10 jaar ENGI’NEER en werkt sinds 3 jaar als 3D tekenaar-constructeur bij AGC Glaverbel in Mol. Momenteel staat hij er in voor de optimalisatie van bestaande machines en tekent hij nieuwe tools, machines en prototypes uit.

ENGI'neer in de kijker: Bram Collier

Ik ben Bram Collier, afgestudeerd als bachelor elektromechanica. Ik werk graag voor de firma Engi Talents omdat je bij verschillende projecten andere bedrijven kunt leren kennen en zo ook meer ervaring krijgt in verschillende sectoren

ENGI'neer in de kijker: Koen Claerhout

Mijn naam is Koen Claerhout en ik woon samen met mijn vrouw en zoontje van 1 jaar oud in Izegem. Ik heb mijn hogere opleiding genoten in Kortrijk, startend met een bachelor elektromechanica en daarna nog twee jaar de master elektromechanica.

+32 51 261 881