Ga naar hoofdinhoud
Accountmanager in de kijker: Koen Louagie

— ENGI'neer in de kijker

Accountmanager in de kijker: Koen Louagie

Maak kennis met Koen Louagie, Senior Accountmanager bij Engi Talents. Hoe ziet een werkdag er uit bij Engi Talents? Koen neemt ons een dagje mee. 

08:15 Het is maandagochtend, we starten de dag op ons kantoor in Roeselare met een goede kop koffie. 

08:30 Een meeting met Kevin Espeel, Competence manager bij Engi Talents, over de SW tools voor een medewerker die binnenkort start op een nieuw project.

08:45 Tijd voor het nakijken en beantwoorden van e-mails. Ondertussen worden ook een aantal telefoontjes van medewerkers beantwoord. 

9:30 Ik zet onze CRM tool op orde zodat de planningsmeeting van later deze ochtend efficient verloopt. 

11:00 Planningsmeeting. Hier wordt wekelijks besproken welke ENGI'neers beschikbaar zijn of komen de volgende weken zodat we iedereen naadloos kunnen inschakelen in een nieuw project. Tevens worden ook sollicitanten besproken om onze instroom op peil te houden alsook project aanvragen van onze business partners.

13:00 Terug op kantoor. De namiddag wordt besteed aan telefoontjes met medewerkers, klanten, sollicitanten en collega's. Vanwege Covid wordt er nu eenmaal meer virtueel gewerkt.

16:00 Een matching met een klant. Tijdens dit gesprek wordt onze ENGI'neer 'gematched' met de project aanvraag van de klant om te zien of er van beide kanten een goede klik is. 

17:00 De klant belt met feedback: goed nieuws! Alle partijen zijn positief! Er wordt een loonsvoorstel opgemaakt en doorgestuurd voor interne goedkeuring. 

17:30 Ik heb nog een sollicitatiegesprek met een kandidaat ENGI'neer, een goed profiel dat zeker aansluit bij de sectoren waarin Engi Talents actief is.

18:30 De werkdag zit er op, tijd om naar huis te gaan! 

Het moge duidelijk zijn, de job van accountmanager is heel gevarieerd! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij o.a. met Koen Engi Talents nog meer op de kaart zetten? Bekijk dan zeker onze vacature van accountmanager en solliciteer direct! 


ENGI'neer in de kijker Nicolaas

We zetten heel graag onze collega Nicolaas in de kijker. Nicolaas is een enthousiaste ENGI’neer die reeds 10 jaar bij ons aan boord is.

ENGI'neers aan het woord!

Simon, Aileen, Frederik & Timo vertellen je graag meer over hun ervaringen binnen Engi Talents!

ENGI'neer in de kijker: Jos

Ik ben Jos, 61 jaar en woon sinds 3 jaar in Aalst. Ik heb een achtergrond in de mechanica en heb mijn eerste projecten voor Mides gedaan tussen 2001 en 2009.

Account Manager in de kijker: Bram Weckx

Hoe ziet een dag als Account Manager bij Engi Talents er uit?

ENGI'neer in de kijker: Bart

Ik ben Bart, 51 jaar en woon in Heule. Ik heb een bachelor Informatica waar ik ook mijn internationale sporen heb verdiend in telecommunicatie. Ik ben iemand die van uitdagingen en afwisseling houdt in combinatie met een no-nonsense mentaliteit, ik heb een licht sarcastisch karakter en een voorliefde voor Britse humor en Doctor Who.

ENGI'neer in de kijker: Youri Huyghe

Mijn naam is Youri Huyghe, 44 jaar en woonachtig in Beernem. Werkzaam bij Engi Talents sinds april 1999 als ontwerper/tekenaar.

Engi Talents, meer dan werk alleen

Bij Engi Talents draait het om meer dan werk alleen. Als ENGI’NEER maak je deel uit van een hechte familie, een community. Die unieke groepsgeest is iets waar we elke dag aan gebouwd wordt.

ENGI’NEER Carl verzekert ergonomie en veiligheid bij Unilin

Carl vervoegde het ENGI’NEER-team van Engi Talents pas enkele maanden geleden. Toch voelt hij zich al helemaal thuis en trekt hij iedere werkdag maar al te graag richting Wielsbeke, waar Unilin gevestigd is.

Alexander, een ENGI’NEER in hart en nieren

Al jaar en dag steekt Alexander de handen uit de mouwen voor Engi Talents. Alexander is industrieel ingenieur elektromechanica en een geboren mechanisch ontwerper. Een bepaald idee technisch uittekenen is dan ook écht zijn dada.

Billy voelt zich als een vis in het water als ENGI’NEER bij Unilin

Billy is al vier jaar een trotse ENGI’NEER bij Engi Talents en bracht reeds heel wat projecten tot een goed einde. Vandaag vertoeft deze Tieltenaar bij Unilin als projectingenieur en -planner op de afdeling Hars en impregnering.

Lieven, een accountmanager met een hart voor mensen

Lieven schrijft al meer dan 14 jaar mee aan een succesverhaal bij Engi Talents.

ENGI'neer in de kijker: Kevin Decavele

Ik ben 34 jaar oud, woon samen met mijn vriendin en we zijn trotse ouders van onze zoon Seppe. Beide hebben we in de jeugdbeweging gezeten. Ik heb 5 jaar leiding gegeven bij de Kerels van Zannekin (Scouts Stasegem), mijn vriendin was actief in de Chiro van Stasegem. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de boksschool (klassiek Engelse stijl), pre corona natuurlijk, maar dit wil ik graag opnieuw opnemen van zodra het kan. Ik ben herbegonnen met skateboarden en heb een nieuwe hobby gevonden: 3D printing.

Geen uitdaging te groot

Johan Lombaert werkt al sinds 1998 bij Engi Talents als ENGI’NEER. Recent startte hij op bij een project bij CID LINES in Ieper. Over de jaren heen zocht en vond hij afwisseling en uitdaging bij heel wat boeiende bedrijven.

We houden het graag glashelder

Said Zouzaf is ondertussen 10 jaar ENGI’NEER en werkt sinds 3 jaar als 3D tekenaar-constructeur bij AGC Glaverbel in Mol. Momenteel staat hij er in voor de optimalisatie van bestaande machines en tekent hij nieuwe tools, machines en prototypes uit.

ENGI'neer in de kijker: Bram Collier

Ik ben Bram Collier, afgestudeerd als bachelor elektromechanica. Ik werk graag voor de firma Engi Talents omdat je bij verschillende projecten andere bedrijven kunt leren kennen en zo ook meer ervaring krijgt in verschillende sectoren

ENGI'neer in de kijker: Koen Claerhout

Mijn naam is Koen Claerhout en ik woon samen met mijn vrouw en zoontje van 1 jaar oud in Izegem. Ik heb mijn hogere opleiding genoten in Kortrijk, startend met een bachelor elektromechanica en daarna nog twee jaar de master elektromechanica.

+32 51 261 881