Ga naar hoofdinhoud

HOT warrior

Een echte HOT warrior laat zich niet uit het veld slaan maar gaat steeds tot het uiterste! Wij strijden om de beste resultaten voor onze klant én voor onze kandidaten. Het liefst laten we onze warriors voor zichzelf spreken.

We schrijven over:

— HOT warrior

HOT warriors: Franciska & Inge

Bij Financial Talents staan we voor expertise, voor kwaliteit en bovenal voor vertrouwen. Een van de basiswaarden die heel sterk voelbaar is in onze aanpak ten aanzien van kandidaten, in de samenwerking met onze eigen consultants en bij de partnerships die we uitbouwen met onze klanten. Met onze 2 business units werving & selectie en consultancy zijn we een one-stop-shop en zorgen we voor een totaaloplossing. Een tijdelijke nood of permanente versterking nodig in uw finance departement? You can count on us!

— HOT warrior

HOT warriors: Julie & Arnaud

Food Talents draagt teamplay hoog in het vaandel. Fijne collega's die bijdragen aan een goede werksfeer, samenwerking en onderling overleg zijn onmisbaar. We hechten veel waarde aan wederzijds vertrouwen, onze klanten én talenten kunnen dan ook dagelijks op ons rekenen.

— HOT warrior

Entertaining warrior: Thierry Delepierre

Bij Technical Talents leer je elke dag bij. Er is een zeer goede en respectvolle samenwerking tussen de techniekers en iedere werknemer wordt dagelijks opgevolgd. Daarom kan je er bij Technical Talents steeds op rekenen dat we onze beste techniekers sturen de problemen bij de klant op te lossen.

— HOT warrior

Powerful warrior: Nathalie Naegels

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg...Integendeel! Bij HR Talents gaan we gedreven tewerk om de juiste kandidaat bij de juiste klant te plaatsen. Het hele plaatje moet kloppen. Succes is ons motto, mensen samenbrengen en toegevoegde waarde bieden is onze passie!

— HOT warrior

Team play warrior: Sophie D'Hondt

Het is belangrijk om cijfers te halen, maar nóg belangrijker om de attitude te hebben om ervoor te gaan en energie te halen uit succes! Cijfers zijn een groot onderdeel binnen onze business, maar de mens is ook belangrijk! Goede resultaten gaan altijd gepaard met een goed team.

— HOT warrior

Ambitious warriors: Alexander en Stéphanie

Executive Talents is uw Talent Acquisition Provider voor Expert & Executive Profielen. Wij onderscheiden ons door onze doelgerichte en tailor-made approach. Onze resultaatgerichte aanpak kenmerkt zich door transparantie, authenticiteit en toewijding. Bij Executive Talents blijft de ambitie groeien, ook internationaal!

— HOT warrior

Talkative warrior: Julie Post

De War For Talent is sterk aanwezig bij Financial Talents en zorgt voor de grote uitdaging om hét geschikte profiel te vinden op een te kleine arbeidsmarkt. Snel schakelen is dan ook noodzakelijk en hier blinkt Financial Talents in uit. Ons team streeft steeds naar een partnership op lange termijn, je mag rekenen op een vaste consultant die je van A tot Z opvolgt.

+32 56 239 530 Spontaan solliciteren