Ga naar hoofdinhoud
Technieker Yoni aan het woord

— Technieker aan het woord

Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen reeds 9 jaar voor Technical Talents. Ik ben gestart als Onderhoudstechnieker, waarna ik na een 3-tal jaar gepromoveerd ben tot Werkvoorbereider. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerken en het leiden en ondersteunen van allerlei projecten. De onderhandelingen met Technical Talents over deze promotie verliepen allemaal erg vlot, correct en vlekkeloos. 2 Jaar geleden maakte ik opnieuw promotie, waarbij ik nu aan de slag ben als Supervisor. Samengevat ben ik nu verantwoordelijk voor de dagdagelijkse leiding van een team bestaande uit 13 techniekers die ervoor zorgen dat de productie altijd up en running blijft. 

Alles verloopt in een erg familiale sfeer, je kan alles vragen en er steeds een bereidheid om te helpen.

Een van de redenen waarom ik voor Technical Talents heb gekozen, is de familiale sfeer. Je kan steeds alles vragen en er is altijd een bereidheid om te helpen. Met de overname door House of Talents, is Technical Talents gegroeid naar een groter professioneel bedrijf, maar toch is de familiale sfeer altijd gebleven. Ik heb op bijna dagdagelijkse basis contact met mijn contactpersoon bij Technical Talents, waarmee ik ook een zeer goede band heb. Ook met de leidinggevende heb ik een goed contact, wat toont dat de familiale sfeer nog sterk aanwezig is. Je voelt ook dat er ruimte is voor investeringen, zo worden er bijvoorbeeld kwalitatieve opleidingen aangeboden aan het personeel. We krijgen ook een bedrijfswagen met tankkaart en kwalitatief materiaal, waarmee we de klant altijd goed van dienst kunnen zijn.

Het leuke aan Technical Talents is dat je veel mogelijkheden hebt, ikzelf werk al 9 jaar bij dezelfde werkgever omdat ik hier zelf voor kies. Indien ik meer variatie zou willen, kan ik er ook voor kiezen om te wisselen van project. Dit is een groot voordeel dat je niet krijgt als je intern bij een werkgever aan de slag bent. 

Deel uitmaken van ons team?

Spontane sollicitatie


House of Talents versterkt marktpositie door overname van Special Force Services

Het bedrijf Special Force Services (SFS) werd recent overgenomen door de internationale HR-groep House of Talents.

Technieker Stephane aan het woord

Stephane, dé ancien van Technical Talents, vertelt over zijn ervaring bij Technical Talents. Hij heeft 13 jaar als technieker gewerkt en is ondertussen teamleader geworden. Ontdek wat zijn job inhoudt en wat zorgt voor zijn loyaliteit aan het bedrijf.

Technieker Roy aan het woord

Roy uit Sint-Niklaas werkt reeds twee jaar als Storingstechnieker bij Technical Talents. Hij houdt van een uitdaging en heeft daarom ook gekozen om bij Technical Talents aan de slag te gaan. Hij vertelt over zijn ervaring.

Technieker Pieter-Jan aan het woord

Pieter-Jan werkt ondertussen al 7 jaar als Project Manager bij Technical Talents. Hieronder vertelt hij over zijn projecten, ervaringen en waarom hij voor Technical Talents gekozen heeft.

Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers.

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes.

Technieker Roy aan het woord

Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen de juiste match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan.

3 Technical Talents aan het woord

3 werknemers geven hun visie op werken bij Technical Talents.

+32 9 396 65 50