Ga naar hoofdinhoud
Technieker Yoni aan het woord

— Technieker aan het woord

Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen 4 jaar voor Technical Talents. Ik ondersteun de onderhoudsdienst, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het oplossen van problemen bij productie alsook het uitvoeren van preventief onderhoud. We werken in 3 ploegen, 2 wisselende en een vaste nacht. Ik heb zelf nog niet zo lang geleden intern een promotie gekregen van technieker naar verantwoordelijke en ondersteuning van Engineering. De onderhandelingen met Technical Talents over deze promotie verliepen allemaal erg vlot, correct en vlekkeloos.

Alles verloopt in een erg familiale sfeer, je kan alles vragen en er steeds een bereidheid om te helpen.

Dit is een van de redenen waarom ik voor Technical Talents heb gekozen. Alles verloopt in een erg familiale sfeer, je kan alles vragen en er steeds een bereidheid om te helpen. Daarnaast is het mooi meegenomen dat we een bedrijfswagen krijgen en jaarlijks ook bedrijfsfeesten die steeds gezellig zijn.


Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers.

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes.

Technieker Roy aan het woord

Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen een goede match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan.

3 Technical Talents aan het woord

3 werknemers geven hun visie op werken bij Technical Talents.