Ga naar hoofdinhoud
3 Technical Talents aan het woord

— Technieker aan het woord

3 Technical Talents aan het woord

                                       

Samir

Ik werk al 10 jaar voor Technical Talents en ben er zeer tevreden over. Wat ik vooral belangrijk vind en wat mij aanspreekt, is de werkzekerheid en de variatie in het werk. Op het werk zijn wij zeer collegiaal en eerlijk naar mekaar toe. Zo kan ik ook altijd terecht bij mijn behulpzame collega's. Want teamspirit is erg belangrijk.

                                 

Willy

Het aangename aan werken bij Technical Talents is dat je inspraak hebt in de plaats waar je terechtkomt. Er is een goede sfeer en een open communicatie. Je kan er vrij je mening uiten en er wordt geluisterd naar je mening. Het is ook prettig dat je bij Technical Talents degelijk werkmateriaal krijgt.

                                             

Jilles

Een vlotte medewerking, een goede verstandhouding tussen de collega's zowel op het bureau als op de werkvloer, direct contact met de mensen … Kortom een leuk en spontaan bedrijf.

                                             

Deel uitmaken van ons team?

Spontane sollicitatie

                                                       


House of Talents versterkt marktpositie door overname van Special Force Services

Het bedrijf Special Force Services (SFS) werd recent overgenomen door de internationale HR-groep House of Talents.

Technieker Stephane aan het woord

Stephane, dé ancien van Technical Talents, vertelt over zijn ervaring bij Technical Talents. Hij heeft 13 jaar als technieker gewerkt en is ondertussen teamleader geworden. Ontdek wat zijn job inhoudt en wat zorgt voor zijn loyaliteit aan het bedrijf.

Technieker Roy aan het woord

Roy uit Sint-Niklaas werkt reeds twee jaar als Storingstechnieker bij Technical Talents. Hij houdt van een uitdaging en heeft daarom ook gekozen om bij Technical Talents aan de slag te gaan. Hij vertelt over zijn ervaring.

Technieker Pieter-Jan aan het woord

Pieter-Jan werkt ondertussen al 7 jaar als Project Manager bij Technical Talents. Hieronder vertelt hij over zijn projecten, ervaringen en waarom hij voor Technical Talents gekozen heeft.

Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen reeds 9 jaar voor Technical Talents. Ik ben gestart als Onderhoudstechnieker, waarna ik na een 3-tal jaar gepromoveerd ben tot Werkvoorbereider. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerken en het leiden en ondersteunen van allerlei projecten. De onderhandelingen met Technical Talents over deze promotie verliepen allemaal erg vlot, correct en vlekkeloos.

Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers.

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes.

Technieker Roy aan het woord

Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen de juiste match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan.

+32 9 396 65 50