Ga naar hoofdinhoud
Technieker Matthias aan het woord

— Technieker aan het woord

Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers. Mijn job bestaat erin de machines te onderhouden en bij storingen de nodige troubleshooting te doen om deze te verhelpen en in te voorkomen in de toekomst.

Er heerst bij Technical Talents een familiale sfeer waar je altijd bij de collega’s terecht kunt.

Door de grote verscheidenheid aan machines, is het handig om deel uit te maken van een groot team waar ieder zijn specifieke kennis heeft. Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik al verschillende jobs gehad, Technical Talents springt er torenhoog bovenuit. Hier ben je geen nummer zoals bij vele bedrijven. De leidinggevenden kennen iedereen persoonlijk en je krijgt de nodige opleidingen en materiaal om je job correct uit te voeren. Er heerst bij Technical Talents een familiale sfeer waar je altijd bij de collega’s terecht kunt. Als er zich een probleem voordoet kan je hier steeds over praten.


Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen 4 jaar voor Technical Talents. Ik ondersteun de onderhoudsdienst, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het oplossen van problemen bij productie alsook het uitvoeren van preventief onderhoud.

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes.

Technieker Roy aan het woord

Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen een goede match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan.

3 Technical Talents aan het woord

3 werknemers geven hun visie op werken bij Technical Talents.