Ga naar hoofdinhoud
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Technical Talents? Dat is 20 jaar ervaring in het outsourcen van technisch personeel.

Met Technical Talents zijn we een onderdeel van House of Talents, een internationaal HR-netwerk gespecialiseerd in knelpuntberoepen. Vandaag bestaat House of Talents uit 12 bedrijven: HR Talents, Executive Talents, Financial Talents, Sales Talents, ICT Talents, Science Talents, Technical Talents, Engi Talents, Care Talents, Food Talents, Quintessence en Human Supports Medical.

Dagelijks gaan er meer dan 200 techniekers bij onze klanten aan de slag. Nood aan een storings-, service- of onderhoudstechnieker? Of misschien wel op zoek naar een teamleader of gedreven werkvoorbereider? Wij hebben het geknipte profiel voor jou!

Bij Technical Talents kennen we de kneepjes van het vak, denken we mee op lange termijn en hebben we de nodige expertise in huis om je optimaal te ondersteunen op het vlak van technische profielen. Elke dag opnieuw kun je rekenen op onze dienstverlening én onze technische talenten. 

Ervaren specialisten als troef


Bij het selecteren van onze techniekers gaan we niet over één nacht ijs. Stuk voor stuk worden ze getest op hun technische kennis en grondig gescreend. Wij kiezen bewust voor onmiddellijk inzetbare toppers met bewezen ervaring en de juiste kennis. Zo verliezen we geen van beide tijd.

Onze account managers beschikken over een massa praktijkervaring en technische kennis, staan garant voor een grondige selectie, matching, begeleiding op de werkvloer en specifieke vakkennis. Zij kennen de industriële omgeving als hun broekzak, vormen het contact tussen de vloer en het management en regelen de nodige bijscholingen. Zo kun je steeds rekenen op een optimaal inzetbare kracht én ondersteuning.

Onze medewerkers, jouw belangrijkste flexibele kapitaal


Bij Technical Talents weten we dat onze medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn. We voorzien hen dan ook van alle mogelijke tools en extra’s om dagelijks het beste van zichzelf te geven. Zo binden we hen en kunnen we je een vaste pool aan technische krachten garanderen.

Onze opgeleide technici worden opgevolgd, ondersteund en getraind. Daar pluk jij als klant de vruchten van. Je behoudt de flexibiliteit, maar beschikt wel over de vakkundige medewerkers met ervaring. Van een win-win gesproken!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                                          

CONTACTEER ONS

Meer weten over onze dienstverlening, nood aan een technisch talent of wil je ons team versterken? Vul het formulier in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

Neem contact op

+32 9 396 65 50