Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

We zijn continu in beweging, er gebeurt dan ook heel wat in en om ons bedrijf. De laatste bedrijfsnieuwtjes kun je hier vinden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nieuwigheden.

We schrijven over:

Outsourcing, what’s in a name?
Chloe goes Technical - Aflevering 2

— Chloe goes Technical

Chloe goes Technical - Aflevering 2

Onze marketeer Chloé ging opnieuw op pad en is in deze aflevering te gast bij de klant. We nemen een kijkje achter de schermen bij Adient, waar 10 techniekers van Technical Talents aan de slag zijn. Bekijk hier de volledige aflevering en volg Chloé op haar avontuur!

We bouwen graag een langetermijnrelatie op met onze klanten

— Vaknieuws

We bouwen graag een langetermijnrelatie op met onze klanten

Als Teamleader ben ik verantwoordelijk voor de Account Managers en de HR-medewerkers. Ik leid het team en ondersteun ze waar nodig. Soms haal ik de druk van de ketel, ik monitor of de matches kwalitatief goed zijn en of alles goed geregistreerd is. Af en toe ga ik nog mee naar de grotere klanten om te horen hoe alles loopt. Daarnaast zorg ik ook voor opleidingen zodat mijn team kan blijven groeien.

Outsourcing? Helemaal wat voor jou en je carrière!

— Vaknieuws

Outsourcing? Helemaal wat voor jou en je carrière!

Over outsourcing doen heel wat fabeltjes en misvattingen de ronde. Je bent als interimmer aan de slag, je kunt niet doorgroeien en je bent een speelbal die overal waar het nodig is wordt ingezet. Stuk voor stuk misvattingen die we bij Technical Talents makkelijk en met plezier kunnen weerleggen. Wij zetten even voor jou op een rijtje waarom een loopbaan bij ons misschien wel de beste carrièrekeuze is!

Chloe goes Technical - Aflevering 1
Technieker Yoni aan het woord

— Technieker aan het woord

Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen reeds 9 jaar voor Technical Talents. Ik ben gestart als Onderhoudstechnieker, waarna ik na een 3-tal jaar gepromoveerd ben tot Werkvoorbereider. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerken en het leiden en ondersteunen van allerlei projecten. De onderhandelingen met Technical Talents over deze promotie verliepen allemaal erg vlot, correct en vlekkeloos.

Technieker Matthias aan het woord
Technieker Jonathan aan het woord
Technieker Roy aan het woord
3 Technical Talents aan het woord