Ga naar hoofdinhoud
WAAROM TECHNICAL TALENTS?

WAAROM TECHNICAL TALENTS?

Zelfstandigheid, vrijheid en uitdagingen

Bij Technical Talents zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega's met een technische achtergrond. Waarom je voor ons kiest? Omdat wij op zoek gaan naar een project dat perfect aansluit bij jouw noden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in alle vrijheid te kiezen hoe je voor ons aan de slag gaat: als werknemer met een vast contract, of als freelance

Ontdek onze vacatures

HOE KUN JIJ VOOR ONZE KLANTEN AAN DE SLAG?

We bieden een waaier aan uitdagingen voor korte of lange termijn en er wordt geluisterd naar wat voor jou belangrijk is in de keuze van een opdracht. Storingstechnieker, Onderhoudstechnieker, Mechanieker, Industrieel Elektricien … Noem maar op! Onze focus ligt op technische talenten in diverse sectoren. Je kan op twee verschillende manieren aan de slag: als werknemer met een vast contract of als freelance

Vaste aanwerving

Voel je je goed bij de zekerheid van het werknemersstatuut? Perfect mogelijk bij ons. Een aantrekkelijk salarispakket, bedrijfswagen met tankkaart, state-of-the-art werkmateriaal, tal van extralegale voordelen, opleidingen en begeleiding. Bij Technical Talents zit je gebeiteld! De leukste uitdagingen komen jouw richting uit samen met de vele evenementen die zorgen voor de nodige portie fun@work!

Freelance

Als freelance ben je ook meer dan welkom bij ons! En dat heeft alleen maar voordelen want je hoeft namelijk zelf niet meer op zoek te gaan naar klanten. Wij halen alles uit de kast om je de mooiste opdrachten aan te bieden. Deze lange termijnopdrachten bieden je dan ook weer de nodige werkzekerheid, je vangt dus twee vliegen in één klap! Geniet mee van de talrijke evenementen die door Technical Talents én door onze groep House of Talents georganiseerd worden! Bij ons maak je deel uit van een hecht team!

ONZE AANPAK

Wij gaan niet over één nacht ijs.

Bij Technical Talents ben jij onze belangrijkste schakel, we willen je dus ook leren kennen alvorens je aan de slag kunt. Wij gaan voor een snelle en heldere sollicitatieprocedure.

STAP 1
Telefonische screening

Tijdens een telefonische screening polsen we naar je talenten, verwachtingen en wensen.

STAP 2 
Kennismakend gesprek & diepgaande testing

Is er een klik, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek, waarbij we dieper ingaan op de mogelijkheden en jouw verwachtingen. Uiteraard peilen we ook naar je technische kennis en vaardigheden. Dit doen we in de diepte en door testing.

STAP 3
Voorstelling bij de klant

Hebben we de geknipte opdracht voor jou, dan stellen we je voor bij de klant. We zorgen voor de begeleiding en bij een positief antwoord ook voor het nodige papierwerk.

STAP 4
Opvolging

Eens je aan de slag bent, stopt ons werk niet. We staan in voor de opvolging, sturen bij waar nodig, bieden opleidingen aan en begeleiden je on the field.

medewerkers

Stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerde en ervaren talenten in hun vak. Snel inzetbaar en met een onmiddellijke meerwaarde.

klanten

Heel wat gereputeerde klanten doen keer op keer beroep op ons. We geloven en investeren dan ook sterk in partnerships en dat loont.

vacatures

Momenteel hebben we maar liefst 180 openstaande vacatures. Zin om Technical Talents te versterken? Laat het ons weten!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


                                                          

Deel uitmaken van ons team?

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team waar jij centraal staat?
Solliciteer dan snel!

Spontane sollicitatie

+32 9 396 65 50