Ga naar hoofdinhoud
Outsourcing? Helemaal wat voor jou en je carrière!

— Vaknieuws

Outsourcing? Helemaal wat voor jou en je carrière!

Over outsourcing doen heel wat fabeltjes en misvattingen de ronde. Je bent als interimmer aan de slag, je kunt niet doorgroeien en je bent een speelbal die overal waar het nodig is wordt ingezet. Stuk voor stuk misvattingen die we bij Technical Talents makkelijk en met plezier kunnen weerleggen. Wij zetten even voor jou op een rijtje waarom een loopbaan bij ons misschien wel de beste carrièrekeuze is!

Geen interim, maar een volwaardig vast contract

Kies je voor Technical Talents dan krijg je een volwaardig vast contract en worden wij je werkgever. Welkom in ons leuke team! Je wordt ingezet op verschillende projecten/werven, maar hebt wel de zekerheid van een vaste overeenkomst en uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw wensen. Wij mikken op langdurige projecten die meerdere jaren lopen en dus geen kortlopende opdrachtjes.

Kies je voor interim dan is er geen bedrijfswagen met tankkaart die je ook privé mag gebruiken, grijp je naast de extralegale voordelen. Bij Technical Talents is dit wél allemaal voorzien.

We gaan met je in dialoog, vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit en de job je als gegoten zit. Je doet heel wat expertise op, houdt zelf de teugels van je carrière in handen en geniet van zowel afwisseling als zekerheid. Kies je voor interim dan is er geen bedrijfswagen met tankkaart die je ook privé mag gebruiken, grijp je naast de extralegale voordelen. Bij Technical Talents is dit wél allemaal voorzien en hangen we niet vast aan strikte barema’s. Jij aan de slag als interimkracht? We dachten het niet!

Jij gaat veilig en volledig uitgerust aan de slag

Bij Technical Talents investeren we en hechten we veel belang aan veiligheid. Zo zorgen we er steeds voor dat je over de nodige attesten beschikt, laten we je opleidingen volgen en voorzien we alle PBM’s. Bovendien voorzien we je ook van een persoonlijke toolset met kwalitatief materiaal. Zo ga je goed geluimd en goed uitgerust elke dag aan de slag.

>> Wil je ook bij ons aan de slag? Laat je gegevens hier achter!

Sommige van onze Technical Talents zijn ondertussen doorgegroeid en overgestapt naar het zusterbedrijf Engi Talents, ook dat is een mogelijkheid.

Doorgroeien? Je hebt je carrière in eigen handen

Geen kansen bij Technical Talents? Bij de vleet! Grijp je de kansen, dan kan je vaak intern bij onze klanten doorgroeien, maar net zo goed zetten we mee onze schouders onder een opleidingstraject, zodat je bij andere klanten of op andere projecten stappen vooruit kunt zetten. Het hangt van jouw drive, ambitie en skills af. Sommige van onze Technical Talents zijn ondertussen doorgegroeid en overgestapt naar het zusterbedrijf Engi Talents, ook dat is een mogelijkheid.

Je staat er niet alleen voor

Geen team? Integendeel: je hebt er twee. Bij Technical Talents kom je in een fijn team terecht. Geregeld organiseren we events, uitjes en meer. Zo leer je je collega’s kennen en merk je al snel dat je deel bent van het team. Jouw vaste interne contactpersoon zorgt er ook voor dat je je snel kunt integreren op je werkplek en meerdere keren per jaar word je persoonlijk opgevolgd.

Wil je je bijscholen, heb je ambitie om door te groeien of ben je toe aan iets nieuws? Alles is bespreekbaar. Maandelijks wordt er gepeild naar je gevoel en noden en we gaan er ook effectief mee aan de slag. We hebben ondertussen zo’n 150-tal Technical Talents aan de slag en die vormen één hecht team. Heel wat van deze toppers zijn al van in de beginjaren in dienst. Je beschikt dus eigenlijk over twee teams waar je op kunt terugvallen, ‘the best of both worlds’ zeg maar.

Wat als er even geen project is?

Eerlijk, het komt zelden tot nooit voor dat er geen passende projecten zijn, we gaan er immers actief naar op zoek. Meer nog, we streven ernaar dat je projecten naadloos in elkaar overlopen. Al kun je natuurlijk vakantie en recup nemen. Wij zorgen ervoor dat je aan de slag blijft en je ontplooit. En mocht je toch - hoewel het eigenlijk nooit voorkomt - even zonder project vallen dan blijft je contract lopen. Tijd om even te recupereren dus om er dan weer vol tegenaan te gaan.

Jouw expertise is nodig

Een laatste staaltje fake news dat de ronde doet? Outsourcing wordt ingezet voor de vuilbakjobs? Denk je nu echt dat onze klanten in de buidel gaan tasten en gaan betalen voor een ervaren medewerker met tal van kwaliteiten om ze dan zinloos werk te laten doen? Integendeel, onze Technical Talents krijgen de meest uitdagende jobs voor de kiezen geschoven. Ze zijn immers ervaren, zelfredzaam en scheppen een onmiddellijk meerwaarde. Niet zelden komen ze met oplossingen waar de eigen medewerkers op vastlopen.

Join the team

Zo, die misvattingen zijn de wereld uit, tijd om de koe bij de horens te vatten. Stuur ons je cv, kom op gesprek en wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van ons team. Wij kijken er alvast naar uit.

Deel uitmaken van ons team?

Spontane sollicitatie


Seminar - Industry 4.0

Wat is industrie 4.0 nu, over vijf en over tien jaar? Wat zijn de aandachtspunten voor bedrijven voor Internet of Things (IoT)? Hoe loopt de overschakeling naar logistiek 4.0?

Een brede waaier aan boeiende uitdagingen voor elk technisch talent

Als je op de website van Technical Talents een kijkje neemt, dan zie je een enorme verscheidenheid aan gewenste profielen. Van storingstechnieker tot fitter, van werkvoorbereider tot procesoperator… Meer dan ooit zijn bedrijven uit diverse sectoren koortsachtig op zoek naar technisch talent.

Werken bij Technical Talents? Een slimme keuze!

Bedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar gemotiveerde techniekers met de juiste skills. Met onze huidige equipe van meer dan 160 technische talenten, proberen wij zoveel mogelijk op deze vraag in te spelen. Beschik jij ook over dit technisch talent? Dan leggen wij in dit artikel alvast uit waarom wij dé perfecte match kunnen zijn!

Technical Teamleader Kenneth aan het woord

Kenneth werkt al 16 jaar voor Technical Talents. Hij is begonnen als technieker en is ondertussen reeds 3 jaar doorgegroeid intern als Account Manager. Hij vertelt over zijn ervaring bij Technical Talents en wat hij het leukste vindt aan de job.

HR Officer Florian & Account Manager Laura aan het woord

Meet Florian & Laura! Beide werken ze al 3,5 jaar bij Technical Talents. Florian als HR Officer en Laura als Account Manager. Ontdek meer over hun job en over hoe zij bij Technical Talents terechtgekomen zijn.

Get Together

Op 2 september was het zover, eindelijk nog eens kunnen samenkomen met z'n allen om te genieten van een fris drankje en een lekker (zelfgebakken!) frietje!

Outsourcing, what’s in a name?

Florian, HR Officer bij Technical Talents, vertelt wat wij voor jou kunnen betekenen.

We bouwen graag een langetermijnrelatie op met onze klanten

Als Teamleader ben ik verantwoordelijk voor de Account Managers en de HR-medewerkers. Ik leid het team en ondersteun ze waar nodig. Soms haal ik de druk van de ketel, ik monitor of de matches kwalitatief goed zijn en of alles goed geregistreerd is. Af en toe ga ik nog mee naar de grotere klanten om te horen hoe alles loopt. Daarnaast zorg ik ook voor opleidingen zodat mijn team kan blijven groeien.

+32 9 396 65 50