Ga naar hoofdinhoud
HOE KUN JIJ VOOR ONZE KLANTEN AAN DE SLAG?

HOE KUN JIJ VOOR ONZE KLANTEN AAN DE SLAG?

                   

 

Kies je eigen manier van werken!

Bij Technical Talents kies je zelf onder welk statuut je aan de slag gaat.
Wij bieden je de volgende opties:

 

VASTE AANWERVING

Voel je je goed bij de zekerheid van het werknemersstatuut? Perfect mogelijk bij ons. Een aantrekkelijk salarispakket, tal van voordelen, opleidingen en begeleiding. Bij Technical Talents zit je gebeiteld. De leukste uitdagingen komen jouw richting uit. Of misschien ben je wel als werkgever op zoek naar een witte raaf die onmiddellijk inzetbaar is en die zorgvuldig gescreend is? Wij beschikken over exact die technieker waar jij nood aan hebt en die gelijk meerwaarde schept. Laat het matchen maar aan ons over, jij pikt er de vluchten van. En nee, voor ons houdt het niet op na de plaatsing, wij zorgen ook voor de opvolging en houden ook achteraf de vinger aan de pols.

 

Spontaan solliciteren

 

 

TIJDELIJKE AANWERVING

Op zoek naar een tijdelijke job of een kortlopende opdracht om de eigen agenda op te vullen? Ongetwijfeld hebben we een opdracht die perfect bij je skills en ervaring past. Jij bepaalt mee wanneer en voor welke functies je wordt ingezet en wij gaan op zoek naar de geknipte jobs.

Als medewerker op zoek naar een tijdelijke vervanger of heb je pieken op te vangen en kom je handen en hersenen te kort? Wij beschikken over een ruimte pool aan tijdelijke krachten die snel en flexibel inzetbaar zijn. Stuk voor stuk ervaren rotten in het vak, met de nodige expertise en vakkennis. Zo draaien ze onmiddellijk mee in jouw team.

Ontdek onze vacatures

 

 

PROJECTWERK

In onderaanneming op een project aan de slag? Ook op projectbasis kunnen we je inschakelen. Wij geven je een vast contract en schotelen we exact die jobs voor die perfect bij je talent en capaciteit passen. Op deze manier geniet je van de nodige zekerheid en flexibiliteit: twee vliegen in één klap.

Nood aan extra krachten om van je project een succes te maken? Wij stellen met plezier onze techniekers ter beschikken. Ervaren vaktechniekers die hun materie meester zijn en die zelfstandig en snel kunnen functioneren. Zo maken we van jouw project een doorslaggevend succes en dat netjes binnen de vooropgestelde termijn.

Spontaan solliciteren

 

       

 

Deel uitmaken van ons team?

Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team waar jij centraal staat?
Solliciteer dan snel!

Ontdek onze vacatures

+32 9 396 65 50