Ga naar hoofdinhoud
House of Talents versterkt marktpositie door overname van Special Force Services

— Technieker aan het woord

House of Talents versterkt marktpositie door overname van Special Force Services

Het bedrijf Special Force Services (SFS) werd recent overgenomen door de internationale HR-groep House of Talents, ter versterking van dochteronderneming Technical Talents.

SFS is gespecialiseerd in technische outsourcing, constructie, onderhoud, installatie en maatwerk. Het bedrijf werd opgericht in 2019 en is actief over heel West-Vlaanderen. Vanaf 1 juli 2022 neemt Technical Talents al het personeel van Special Force Services over.

Steve Rousseau, CEO van House of Talents, is trots op deze uitbreiding. “Success is an attitude. Het zit in ons DNA om de krachten te bundelen. Deze overname zorgt voor verdere uitbreiding en professionalisering van de bestaande activiteiten in onze groep, waardoor we onze klanten een nog betere service kunnen geven.”

Over Technical Talents

Technical Talents is reeds 20 jaar expert in outsourcing van technisch personeel. Met een vaste equipe van meer dan 200 technische specialisten ondersteunt Technical Talents bedrijven op gebied van onderhoud, service & storingen.

Over House of Talents

House of Talents, met als belangrijkste aandeelhouders Baltisse en Steve Rousseau, werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en groepeert 11 gespecialiseerde bedrijven in België, elk gefocust op knelpuntberoepen: Care Talents, Engi Talents, Executive Talents, Financial Talents, Food Talents, HR Talents, ICT Talents, Sales Talents, Science Talents, Technical Talents en Quintessence. In Nederland is House of Talents actief onder het label ‘The Human Network’, een koepel van 20 gespecialiseerde bedrijven met éénzelfde focus op knelpuntberoepen. De groep stelt meer dan 2500 specialisten tewerk in verschillende nichemarkten en opereert in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.


Technieker Stephane aan het woord

Stephane, dé ancien van Technical Talents, vertelt over zijn ervaring bij Technical Talents. Hij heeft 13 jaar als technieker gewerkt en is ondertussen teamleader geworden. Ontdek wat zijn job inhoudt en wat zorgt voor zijn loyaliteit aan het bedrijf.

Technieker Roy aan het woord

Roy uit Sint-Niklaas werkt reeds twee jaar als Storingstechnieker bij Technical Talents. Hij houdt van een uitdaging en heeft daarom ook gekozen om bij Technical Talents aan de slag te gaan. Hij vertelt over zijn ervaring.

Technieker Pieter-Jan aan het woord

Pieter-Jan werkt ondertussen al 7 jaar als Project Manager bij Technical Talents. Hieronder vertelt hij over zijn projecten, ervaringen en waarom hij voor Technical Talents gekozen heeft.

Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen reeds 9 jaar voor Technical Talents. Ik ben gestart als Onderhoudstechnieker, waarna ik na een 3-tal jaar gepromoveerd ben tot Werkvoorbereider. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerken en het leiden en ondersteunen van allerlei projecten. De onderhandelingen met Technical Talents over deze promotie verliepen allemaal erg vlot, correct en vlekkeloos.

Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers.

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes.

Technieker Roy aan het woord

Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen de juiste match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan.

3 Technical Talents aan het woord

3 werknemers geven hun visie op werken bij Technical Talents.

+32 9 396 65 50