Ga naar hoofdinhoud
Waarom Technical Talents?

Waarom Technical Talents?

Ons talent maakt mee het verschil

20 jaar expertise in het outsourcen van technisch personeel, dat betekent al iets. Onze vaste equipe van meer dan 200 technische specialisten biedt dan ook aan een waaier van bedrijven ondersteuning op het vlak van curatief en preventief onderhoud en projecten. 

Contacteer ons

WAAROM KIEZEN VOOR TECHNICAL TALENTS?

Ben je op zoek naar een gedegen partner voor een langetermijnproject en wens je onmiddellijke versterking, dan zit je goed met onze talenten en ervaring. Wij werken immers oplossingsgericht en op maat.

Een ruime pool aan technische talenten


Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt beschikken we over de meest uiteenlopende profielen, stuk voor stuk zorgvuldig gescreend, met ervaring en onmiddellijk inzetbaar.

De juiste man of vrouw op de juiste plek


Bij Technical Talents selecteren we grondig en kijken we verder dan enkel de technische skills. Onze medewerkers weten van aanpakken, zijn harde werkers en denken mee. Hoe kan het beter, sneller en efficiënter … Onze interne medewerkers streven naar kwaliteit, de juiste match met het bedrijf en zorgen voor een doorgedreven begeleiding op de vloer.

Plug ‘n play


Wij werken enkel met ervaren toppers. Stuk voor stuk zijn ze snel inzetbaar en werken ze zich in geen tijd in.

Kostenefficiënt


De door ons voorgestelde oplossingen zijn stuk voor stuk kostenefficiënt. Je beschikt niet enkel over kwaliteit, maar ook over flexibiliteit.

Wij denken mee op de lange termijn


Bij Technical Talents zetten we in op hechte relaties, langdurige projecten en samenwerkingen die zo natuurlijk aanvoelen, dat ze jaren blijven lopen.

Ondersteuning in heel België


Verschillende sites? Geen probleem, wij ondersteunen je in heel België. Vanop kantoor en/of op locatie.

 

CONTACTEER ONS

Bij Technical Talents beschikken we over een ruime talent pool. Je kan daarbij denken aan: onderhoudstechniekers, storingstechniekers, servicetechniekers, teamleaders, werkvoorbereiders en nog veel meer. Een specifiek profiel in gedachte? Geef ons een seintje en we bekijken graag samen de mogelijkheden.

+32 9 396 65 50