Ga naar hoofdinhoud
Werken bij Technical Talents? Een slimme keuze!

— Vaknieuws

Werken bij Technical Talents? Een slimme keuze!

Bedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar gemotiveerde techniekers met de juiste skills. Met onze huidige equipe van meer dan 160 technische talenten, proberen wij zoveel mogelijk op deze vraag in te spelen. Beschik jij ook over dit technisch talent? Dan leggen wij in dit artikel alvast uit waarom wij dé perfecte match kunnen zijn!

We steken graag mee de handen uit de mouwen om jouw zoektocht naar een boeiende professionele uitdaging mee te helpen slagen! Als onderdeel van de House of Talents groep hebben we reeds meer dan 20 jaar ervaring in het outsourcen van technisch personeel.

Storingstechnieker, Onderhoudstechnieker, Mechanieker, Industrieel Elektricien … Noem maar op! Onze focus ligt op technische talenten in diverse sectoren.

 
Bekijk hier of er een vacature tussenzit voor jou!
  

 

Kies jouw eigen manier van werken!

Bij Technical Talents kies je in alle vrijheid hoe je voor ons aan de slag gaat: als werknemer met een vast contract of als freelance technieker. We houden maximaal rekening met jouw verwachtingen bij de keuze van een project. We gaan voor het opbouwen van lange termijnrelaties!

Met onze formules – vaste contracten & freelance contracten - onderscheiden we ons dan ook op alle vlakken van de klassieke interimkantoren.  

Bij Technical Talents kies je in alle vrijheid hoe je voor ons aan de slag gaat: als werknemer met een vast contract of als freelance technieker.

1. Aan de slag met een vast contract

Ga je voor zekerheid en stabiliteit? Prima! Bij Technical Talents zit je gebeiteld. De leukste uitdagingen komen jouw richting uit, aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket, tal van extralegale voordelen, opleidingen, persoonlijke begeleiding en vele evenementen die zorgen voor de nodige portie fun@work! Met state-of-the-art werkmateriaal, een Technical Talents outfit en persoonlijke berschermingsmiddelen zorgen we ervoor dat je steeds in veilige omstandigheden aan de slag kan.

2. Aan de slag als freelance

Als freelance (in onderaanneming) ben je ook meer dan welkom bij ons! En dat heeft alleen maar voordelen want je hoeft namelijk zelf niet meer op zoek te gaan naar klanten. Wij halen alles uit de kast om je de mooiste opdrachten aan te bieden. Deze lange termijnopdrachten bieden je dan ook weer de nodige werkzekerheid, je vangt dus twee vliegen in één klap!

Ook als freelance geniet je mee van de talrijke evenementen die door Technical Talents én door onze groep House of Talents georganiseerd worden! Bij ons maak je deel uit van een hecht team!

Klaar voor je nieuwe uitdaging?

Wist je dat we vandaag ruim 180 vacatures beschikbaar hebben, gespreid over vaste contracten en freelance opdrachten? Voor elk wat wils dus!

Wij staan alvast klaar om met jou aan de slag te gaan en je carrière een frisse wending te geven! Je kan altijd onze HR Officers bereiken via jobs@technicaltalents.be. 

Aan de slag bij Technical Talents?

Geef ons een seintje en we contacteren je zo snel mogelijk terug! 

Contacteer ons


Seminar - Industry 4.0

Wat is industrie 4.0 nu, over vijf en over tien jaar? Wat zijn de aandachtspunten voor bedrijven voor Internet of Things (IoT)? Hoe loopt de overschakeling naar logistiek 4.0?

Outsourcing? Helemaal wat voor jou en je carrière!

Over outsourcing doen heel wat fabeltjes en misvattingen de ronde. Je bent als interimmer aan de slag, je kunt niet doorgroeien en je bent een speelbal die overal waar het nodig is wordt ingezet. Stuk voor stuk misvattingen die we bij Technical Talents makkelijk en met plezier kunnen weerleggen. Wij zetten even voor jou op een rijtje waarom een loopbaan bij ons misschien wel de beste carrièrekeuze is!

Een brede waaier aan boeiende uitdagingen voor elk technisch talent

Als je op de website van Technical Talents een kijkje neemt, dan zie je een enorme verscheidenheid aan gewenste profielen. Van storingstechnieker tot fitter, van werkvoorbereider tot procesoperator… Meer dan ooit zijn bedrijven uit diverse sectoren koortsachtig op zoek naar technisch talent.

Technical Teamleader Kenneth aan het woord

Kenneth werkt al 16 jaar voor Technical Talents. Hij is begonnen als technieker en is ondertussen reeds 3 jaar doorgegroeid intern als Account Manager. Hij vertelt over zijn ervaring bij Technical Talents en wat hij het leukste vindt aan de job.

HR Officer Florian & Account Manager Laura aan het woord

Meet Florian & Laura! Beide werken ze al 3,5 jaar bij Technical Talents. Florian als HR Officer en Laura als Account Manager. Ontdek meer over hun job en over hoe zij bij Technical Talents terechtgekomen zijn.

Get Together

Op 2 september was het zover, eindelijk nog eens kunnen samenkomen met z'n allen om te genieten van een fris drankje en een lekker (zelfgebakken!) frietje!

Outsourcing, what’s in a name?

Florian, HR Officer bij Technical Talents, vertelt wat wij voor jou kunnen betekenen.

We bouwen graag een langetermijnrelatie op met onze klanten

Als Teamleader ben ik verantwoordelijk voor de Account Managers en de HR-medewerkers. Ik leid het team en ondersteun ze waar nodig. Soms haal ik de druk van de ketel, ik monitor of de matches kwalitatief goed zijn en of alles goed geregistreerd is. Af en toe ga ik nog mee naar de grotere klanten om te horen hoe alles loopt. Daarnaast zorg ik ook voor opleidingen zodat mijn team kan blijven groeien.

+32 9 396 65 50