Ga naar hoofdinhoud
Technieker Jonathan aan het woord

— Technieker aan het woord

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes. Op vele andere bedrijven waar ik voor gewerkt heb, werd je in een hokje geduwd of was je een nummer. Het was vaak frustrerend om een probleem opgelost te krijgen of iemand te vinden om naar je wensen of noden te luisteren, laat staan er iets aan te doen.

Technical Talents geeft een gevoel van samenhorigheid en persoonlijkheid

Bij Technical Talents werd meteen geprobeerd om een werkplek te vinden die compatibel was met mijn mindere vervoersmogelijkheden en beperkte kennis. Ook was er meteen ondersteuning om de nieuwe start bij een nieuw bedrijf zo vlot mogelijk te laten verlopen. Als er iets nodig is of vragen zijn, krijg je steeds meteen antwoord op een steeds vriendelijke en persoonlijke manier. Technical Talents geeft een gevoel van samenhorigheid en persoonlijkheid dat niet op veel bedrijven te vinden is.

Deel uitmaken van ons team?

Spontane sollicitatie


House of Talents versterkt marktpositie door overname van Special Force Services

Het bedrijf Special Force Services (SFS) werd recent overgenomen door de internationale HR-groep House of Talents.

Technieker Stephane aan het woord

Stephane, dé ancien van Technical Talents, vertelt over zijn ervaring bij Technical Talents. Hij heeft 13 jaar als technieker gewerkt en is ondertussen teamleader geworden. Ontdek wat zijn job inhoudt en wat zorgt voor zijn loyaliteit aan het bedrijf.

Technieker Roy aan het woord

Roy uit Sint-Niklaas werkt reeds twee jaar als Storingstechnieker bij Technical Talents. Hij houdt van een uitdaging en heeft daarom ook gekozen om bij Technical Talents aan de slag te gaan. Hij vertelt over zijn ervaring.

Technieker Pieter-Jan aan het woord

Pieter-Jan werkt ondertussen al 7 jaar als Project Manager bij Technical Talents. Hieronder vertelt hij over zijn projecten, ervaringen en waarom hij voor Technical Talents gekozen heeft.

Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen reeds 9 jaar voor Technical Talents. Ik ben gestart als Onderhoudstechnieker, waarna ik na een 3-tal jaar gepromoveerd ben tot Werkvoorbereider. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerken en het leiden en ondersteunen van allerlei projecten. De onderhandelingen met Technical Talents over deze promotie verliepen allemaal erg vlot, correct en vlekkeloos.

Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers.

Technieker Roy aan het woord

Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen de juiste match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan.

3 Technical Talents aan het woord

3 werknemers geven hun visie op werken bij Technical Talents.

+32 9 396 65 50