Ga naar hoofdinhoud
Technieker Jonathan aan het woord

— Technieker aan het woord

Technieker Jonathan aan het woord

Bij Technical Talents krijg je meteen het gevoel dat je een persoon bent, met eigen wensen, noden, sterktes en zwaktes. Op vele andere bedrijven waar ik voor gewerkt heb, werd je in een hokje geduwd of was je een nummer. Het was vaak frustrerend om een probleem opgelost te krijgen of iemand te vinden om naar je wensen of noden te luisteren, laat staan er iets aan te doen.

Technical Talents geeft een gevoel van samenhorigheid en persoonlijkheid

Bij Technical Talents werd meteen geprobeerd om een werkplek te vinden die compatibel was met mijn mindere vervoersmogelijkheden en beperkte kennis. Ook was er meteen ondersteuning om de nieuwe start bij een nieuw bedrijf zo vlot mogelijk te laten verlopen. Als er iets nodig is of vragen zijn, krijg je steeds meteen antwoord op een steeds vriendelijke en persoonlijke manier. Technical Talents geeft een gevoel van samenhorigheid en persoonlijkheid dat niet op veel bedrijven te vinden is.


Technieker Yoni aan het woord

Ik werk ondertussen 4 jaar voor Technical Talents. Ik ondersteun de onderhoudsdienst, waarbij ik verantwoordelijk ben voor het oplossen van problemen bij productie alsook het uitvoeren van preventief onderhoud.

Technieker Matthias aan het woord

Ik werk voor Technical Talents als Onderhoudstechnieker. Het bedrijf waar ik werk is actief in de productie van cassettes en cartridges voor verscheidene labelmachines en printers.

Technieker Roy aan het woord

Het eerste bedrijf waar ik testen mocht afleggen was meteen een goede match waar ik dan ook meteen aan de slag kon gaan.

3 Technical Talents aan het woord

3 werknemers geven hun visie op werken bij Technical Talents.